javad66 ارسال شده در فروردین 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2013 با سلام من همون مازول نسخه قبلیان 1.49 ثبت فیش بانکی را روی 1.5.2 استفاده کردم درست جواب می داد اما یه مشکل کوچیک داره اون این هست که وقتی توی منوی حساب کاربری روی ثبت فیش بانکی کلیک می کنی به صفخه ای که پیغام 404 را می ده ارجاع دادده می شه اما وقتی فایل confirm-form.php را به صورت دستی فراخوانی می کنی ماپول به درستی اجرا می شه ؟ علتش چی می تونه باشه ؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 وقتی روی ثبت فیش بانکی کلیک میکنید به چه آدرسی هدایت میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 به این صفحه http://www.seeb-shop.ir/index.php?controller=404و می نویسه صفحه مورد نظر وجود ندارد متاسفانه آدرسی که وارد کردهاید، تغییر یافته یا دیگر موجود نمیباشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 نسخه 1.5 فیش بانکی نداره که از نسخه 1.4 استفاده میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 نه دانوش جان ایشون گفتند ماژول ثبت فیش بانکی نه پرداخت با فیش بانکیفکر میکنم بهتر باشه به جای این که لینکش رو به صورت controller بدید به صورت yoursite.com/confirm-form.php آدرس بدید بهش موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 خوب این تغییر آدرس دهی را از کجا بایستی اعمال کنم ؟ من نسخه 1.4.9 را به روز رسانی کردم به 1.5.2.0 که این ماژول اونجا کار می کرد اینجا هم با آدرس دهی به صورت بالا لود می شه و مشکلی نداره اما با کنترلر به صفحه 404 می ره . تغییر آدرس دهی را ار کجا بایستی اعمال کرد ؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 ؟ تغییر آدرس دهی از گجا بایستی اعمال بشه ؟ باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2013 کسی نیست جواب بده ؟> نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 بعد از یکی دو روز وقفه به سلامتی دوباره پرستا شاپ فارسی راه اندازی شد. لطفاً یکی جواب ما را بدهد با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 کلا بستگی به ماژول داره این که لینکش چجوری داده شدهبخش هوک my account لینک دهی شده احتمالا لینکش مشکل داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 با سلام و تشکر از شما میخواستم بگم من توی دیتا بیس و جدول های هوک و کدهای ماژول myaccount را بررسی کردم اما این هوکی که شما می گید احتمالاً مشکل داره را پیدا نکردم می شه دقیقا بگید کجا هست ؟ و یا کدو قسمت کدها را بایستی تغییر دادبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 ماژول myaccount نههمون ماژول ثبت فیش بانکی رو گفتمیه هوک داره در بخش حساب کاربری قرار میگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 با سلام وتشکر مجدد از شما من توی ماژول ثبت فیش بانکی را هم گشتم اول اینکه بیشتر به base64 کد شده و از اون مقداری هم که کد نشده انقدر بهم ریختس که چیزی نفهمیدم توی دیتابیس هم چیزی پیدا نکردم اگه می تونید دقیقاً بهم بگید که کجا را تغییر بدم اگرم نه که بازم متشکرم بابت جوابگویی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟کسی بلد نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 نخیر مثل اینکه کسی یا بلد نبست یا نمی خواهند جواب ما را بدهند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در تیر 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 دوستان عزیز پرستا شاپی بنده موفق نشدم این مشگل را حل کنم کسی نیست به ما کمک کنه ؟ از یاری سبزتان صمیمانه تشکر می کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 دوست عزیز چون نمیشه برای همین جوابی داده نمیشه ، این فایل کد شده برای همین تغییر مورد نظر شما نمیتونه انجام بشه . برای برطرف شدن مشکل شما باید تو فایل php اصلی ماژول دستکاری بشه که متاسفانه انکود شده و نمیشه فهمید چی به چیه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در تیر 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2013 من فایل اصلی این ماژول را دکد کردم که فایلشم پیوست کردم ولی به جایی برنخوردم که مربوط به آرسدهی باشه فکر کنم مشکل از ماژوا حساب کاربری باشه اما من اونجا هم چیزی پیدا نکردمconfirmpayment.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .