mhnaderi ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 دوستان مجدد سلام ......یه سوال این یو آر ال هوشمند به هیچ سراطی مستقیم نیست نمیشه یه کاریش کرد فارسی هم بنویسه نسخه پرستای من 1.4.6.9 هستشبا تشکر... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 سلام دوست عزیز پرستا شاپ نسخه 1.5 فقط از لینک آشنا به صورت فارسی پشتیبانی میکنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در فروردین 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 ممنون ....... الان من آپدیتش کنم ممکنه قالبم بهم بریزه ؟؟؟ قالب سایت قالب پیش فرض پرستا نیستببخشید یه سوال دیگه الان از پشتیبانی سایتم ایمیل اومده که نسخه php تون رو آپ کنید ما داریم آپ میکنیم از امشب ممکنه به مشکل بخورید....اینو کجای دلم بزارم...؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 سلام بله این احتمال خیلی زیاد هست قالب باید دوباره برای این نسخه سازگار بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 قالبهای پرستاشاپ 1.4 با نسخه 1.5 سازگار نیستن و نه خود قالب ها و نه ماژولهاشون با هم سازگار نیست و اگر ارتقا بدید باید قید قالب فعلی سایتتون رو بزنید + ماژولهایی که نصب دارید. پرستاشاپ با نسخه پی اچ پی سرور مشکلی نداره. من زمان هایی که سرور PHP5.2 و PHP5.3 بوده استفاده کردم و وقتی نسخه پی اچ پی سرور ارتقا پیدا میکنه معمولاً نسخه های قبلی رو هم به خوبی ساپورت میکنه و اینطور نیست که مثلاً PHP5.3 نتونه اسکریپت های نوشته شده با PHP5.2 رو ساپورت کنه! موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در فروردین 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 ممنون دوست عزیز پس باید قید url رو بزنم ...؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 ببینید نمیدونم تا چه حد از تغییرات اخیر الگوریتم های گوگل باخبر هستید ولی درحال حاضر یو آر آلی بهینه هست که تا جای ممکن کوتاه باشه و از کلمات قابل فهم در اونها استفاده شده باشه.یو آر ال هایی که شامل حروف پارسی میشن توی بعضی از مرورگرها بصورت حروف ناخوانای %^&&8T$% (این شکلی) در میان و این الآن خیلی بدتر از اینیه که شما توی ذهنتونه. این از نظر گوگل بدتره تا آدرس هایی که به زبان انگلیسی نوشته میشن ولی کوتاه و مرتب هستن.از طرف دیگه وقتی خود گوگل رسماً اعلام میکنه میتونه به راحتی مثلاً book رو معادل کتاب در url بشناسه و واژگان هم معنا رو در زبانهای مختلف تشخیص میده، پس دیگه مثل قدیما اون قراردادن کلیدواژه پارسی در یو آر ال آشنا خیلی اهمیتی نداره.خیلی نگران این موضوع نباشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در فروردین 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 ممنون از توضیحتون آقا ی معظمی ... الان که فکر میکنم میبنیم حرف شما درسته .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .