tama ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 با سلام خدمت همه بنده تازه ورژن 1.5 رو نصب کردم با هیچ جاییش مشکل ندارم فقط و فقط مشکل عجیبی که وجود داره و چند روزه نتونستم حلش کنم اینه که در صفحه ورود اطلاعات کالای جدید جعبه متنی که نام کالا در اون نوشته میشه غیر فعال شده یعنی از حالت enable خارج شده و قابلیت نوشتن نام کالا توش نیست اگه کسی می تونه راهنمایی کنه با تشکر فراوانامروز جمعه 13بهمنبا سلام خدمت همه بنده تازه ورژن 1.5 رو نصب کردم با هیچ جاییش مشکل ندارم فقط و فقط مشکل عجیبی که وجود داره و چند روزه نتونستم حلش کنم اینه که در صفحه ورود اطلاعات کالای جدید جعبه متنی که نام کالا در اون نوشته میشه غیر فعال شده یعنی از حالت enable خارج شده و قابلیت نوشتن نام کالا توش نیست اگه کسی می تونه راهنمایی کنه با تشکر فراوانامروز جمعه 13بهمنآغا یه نکته مهم که کشفش کردم اینه که این مشکل تو فایرفاکسه و با Google Chrome مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 سلام دوست عزیز نسخه فایرفاکس خودتون رو به آخرین نسخه موجود به روز رسانی کنید همچنین آخرین نسخه فلش پلیر و جاوا ران تایم رو روی کامپیوتر خود نصب کنید آخرین نسخه تمامی موارد بالا در سایت های دانلود مانند www.filehippo.com موجود هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .