mortezagreen2 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 با عرض سلام خدمت دوستانمن ماژول blocktopmenu از روی کنترل پنل یکی دیگه از سایتهای خوذم که اونم پرستا شاپ هست بداشتم و روی فزوشگاه جدیدم نصب کردم ولی متاسفانه خودش دکمه خانه را به صورت پیش فرض می گذارد و به سایت قبلی که این مازول برداشتم لینک می دهد.حتی پاکش کردش و نسخه خارجی نصب کردم ولی متاسفانه همانطور می باشد.چطوری درستش کنم؟حتی کدهاش نگاه کردم اسم سایت قبلیم جایی از کدها نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezagreen2 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 با عرض سلام خدمت دوستان من ماژول blocktopmenu از روی کنترل پنل یکی دیگه از سایتهای خوذم که اونم پرستا شاپ هست بداشتم و روی فزوشگاه جدیدم نصب کردم ولی متاسفانه خودش دکمهخانه را به صورت پیش فرض می گذارد و به سایت قبلی که این مازول برداشتم لینک می دهد.حتی پاکش کردش و نسخه خارجی نصب کردم ولی متاسفانه همانطور می باشد.چطوری درستش کنم؟حتی کدهاش نگاه کردم اسم سایت قبلیم جایی از کدها نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 چنین چیزی خیلی عجیب هست!این ماژول منو میسازه و می تونید منوهاش رو ویرایش کنیدبه پیکربندیش مراجعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 سلامآدرس دو تا سایت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezagreen2 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 www.salamatkala.comwww.khate-aval.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 از عناوینی مثل کمک فوری استفاده نکنید. این انجمن برای همه یکسان هست و کمک فوری و یا غیرفوری بی معنی است.در ضمن دو بار ارسال کردید که ادغام شدند. در صورت تکرار هشدار میگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezagreen2 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 این کارو کردم ولی نشدخودش یک دکمه به نام خانه میذارهwww.salamatkala.comwww.khate-aval.comتو سایت دوم دکمه خانه که زده میشه میره تو سایت اولیمنم موندم چکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 ماژول رو اینجا ضمیمه کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezagreen2 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 خدمت شما دوست گرامیblocktopmenu.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 ماژول مشکلی ندارهشما ماژول رو پاک کن و جداول مربوط به اون رو هم از داخل دیتابیس پاک کن و دوباره نصبش کناحتمالا مشکلت حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezagreen2 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 این کار کردم درست نشدامکان داره تو کوکی ذخیره شده باشه؟چون من اول که این پلاگین گذاشتم از سایت اولی که گرفتم دستکاری نکردم گذاشتم تو سایت دومی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 سلام دوست عزیز اگر واقعاً از کدها مطمئن هستین و میدونید داخل کد ها وجود نداره حتماً این مشکل از داخل پیکربندی قابل حل هستش موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 من متوجه نمیشم چرا این مشکل رو بزرگ میکنید دوست من. همونطور که گفتم این ماژول منوهاش قابل ویرایش هست و میتونید منوهایی که داره رو حتی به طور کامل حذف کنید.به پیکربندی ماژول برید و منوی با عنوان خانه رو حذف کنید و دوباره بسازید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezagreen2 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 با عرض سلاممشکل بنده همین می باشد که اصلا کلمه خانه داخل پیکربندی وجود ندارداگر امکان داره من به شما یوزر پسورد بدم ببینید مشکلش چی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 از دوستان دیگه کمک بگیریدبنده فرصت کافی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezagreen2 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 دوستان کسی نمی تواند به بنده کمک کند؟من اگر این مشکل سایتم نمیداشت نمیامدم اینجا در میان بگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 آدرس سایت ، مشخصات ورود به مدیریت رو پیام خصوصی کنید بررسی میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .