ertebat ارسال شده در دی 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2013 سلام فایل نصبش رو فروشگاه من اصلا نمیاد . یعنی بعد که آپلودش می کنم تو قسمت مازول هام نیست که نصبش کنم . چرا ؟ ممنون درست شد . بخاطر فیلترشدن ماژولهای نصب نشده بودhttp://upload.tehran98.com/upme/uploads/3452d81c70e4da0d1.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2013 فقط با این ماژول این مشکل رو دارید؟دستی آپلود کردین؟ Sent from my Xperia using tapatalk 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
phpcamp ارسال شده در دی 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2013 با این همه دانلود نمی دونم بیان این مشکل کمی عجیب هست چون فکر کنم فقط بنده مشکل دارم! من در حالت تست که استفاده می کنم از این ماژول، پس از برگشت به سایت "Your Payment accepted. Order ID:3" رو به طور مثال می ده و کل صفحه به درستی لود نمیشه! (به غیر از این مشکل دیگه ای فکر نکنم باشه چون پرداخت موفقیت آمیز تو سفارش ها نمایش داده میشه) فکر کنم مشکلی از فایل validation.php باشه، از قالب دیفالت و نسخه 1.5.4.1 استفاده میکنم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2013 باید صبرکنید تا فرصت بررسی پیش بیادبرای اطمینان از فراموش نشدن لطف کنید به من ایمیل بزنیداز طریق پروفایل میتونید ایمیل بزنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
phpcamp ارسال شده در دی 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2013 دوستان من این رو روی لوکال هم تست کردم و کماکان مشکل داشت، مشکل برای وقتیه که خریدار کاربر نباشه و یک مهمان باشه!عکس زیر نشون میده که صفحه چه شکلی لود میشه (در اصل css ها لود نمیشن مثل اینکه)! http://up.vbiran.ir/uploads/payline_26947138314936733276.jpg[align=right]مشکل از خط 40 validation.php هست:echo $paylinepayment->l('Your Payment accepted. Order ID:').$paylinepayment->currentOrder; به جای کد بالا از چه کدی میشه استفاده کرد که به کاربر اطلاع رسانی کنه و صفحه هم درست لود بشه؟![/align] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در بهمن 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2013 سایت پی لاین کلا نابود شده؟ کار نمیکنه نه درگاه نه سایت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop ارسال شده در اسفند 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2013 سلامدر هنگام پرداخت ( در صفحه پرداخت ) با صفحه ی سفید رو به راه می شوم عکس :http://presta-shop.ir/forum/attachment.php?thumbnail=1829 من دیباگ رو روشن کردم و نتیجه ی آن : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2013 کسی از دوستان میتونه دسترسی بده من چک کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop ارسال شده در اسفند 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2013 کسی از دوستان میتونه دسترسی بده من چک کنم؟سلامبا بنده هستید ؟ من پرستا شاپ رو در لوکال نصب کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در اسفند 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2013 با سلامبنده افزونه رو نصب کردم و یک تست روی محصول انجام دادم که به بانک متصل هم شد و در بانک بر روی دکمه انصراف کلیک کردمولی توی ادمین و در بخش سفارش ها پرداخت رو تائید شده و با دکمه سبز نشون می ده چرا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jack1364 ارسال شده در اسفند 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2013 با سلاممن تو فروشگاهم ریال رو حذف کردم و فقط واحد تومان هستش الان وقتی کاربر بخواد چیزی بخره به مرحله پرداخت پی لاین که میرسه با پیغام زیر مواجه میشه:لطفاً صبر کنید...مبلغ تراکنش کمتر از 1000 ریال استعلت چیه و چجوری رفع میشه ؟با پارس پال مشکل نداره و میشه پرداخت کرد ولی پی لاین مشکل داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 ریال برای کارکرد صحیح اجباری هست. میتونید غیرفعال کنید نه حذف Sent from my LT25i using Tapatalk لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_347 ارسال شده در فروردین 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 سلامهنگام اتصال به درگاه گاهی خطای API نامعتبر است و گاهی مبلغ زیر 1000 است وجود دارد . cms پرستاشاپ 1.5 می باشد. سایت ما : 3konj.comزمانی که تنظیمات seo انجام می شود ماژول دیگر کار نمی کند چرا که تمامی آدرس ها به جای xx.com/index.php به xx.com/fa تبدیل می شوند و کل کارایی ماژول با مشکل مواجه می شود .در ضمن ما دامنه اصلی خود را از alinass.com به 3konj.com تغییر دادیم و api جدید هم برای این دامنه از payline گرفتیم ، مشکل نامعتبر بودن API بعد از تغییر دامنه ایجاد شد ولی مشکل عدم سازگاری ماژول با تغییرات بعد از SEO به نظر میاد به برنامه نویسی و عدم سازگاری با CMS بعد از SEO می باشد که می بایست اصلاح شود.قبل از سئو : http://www.3konj.com/modules/paylinepayment/payment.phpبعد از سئو : http://www.3konj.com/fa/modules/paylinepayment/payment.php ERROR : 404 NOT FOUND لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 ربطی به سئو نداره دوست مناگر زبان های غیر از فارسی رو نیاز ندارید غیرفعال کنید تا درست بشه.مشکل زیر 1000 هم توضیح دادم.مشکل بعدی هم نامعتبر بودن api هم از سمت پیلاین صادر میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_347 ارسال شده در فروردین 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2014 سلامبه ما قول دادید که در اسرع وقت ماژول اصلاح شده پیلاین برای سازگاری بعد از SEO ارائه بدین ، ما همچنان منتظریم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در فروردین 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2014 سلامآقای Danoosh من چطوری می تونم متن و لوگوی زیر رو در ماژول تغییر بدم؟ http://img.ir/ZYyc.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2014 از قسمت ترجمه ها بعد ترجمه ماژول ها اون ماژول رو پیدا کنید و متن رو تغییر بدید . یا مستقیم به پیکربندی ماژول مراجعه کنید از بالا روی پرچم ایران کلیک کنید سپس وارد ترجمه همون ماژول میشید و متن ها رو تغییر بدید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 نسخه 1.9 به پست اول اضافه شد.مشکل با فروشگاه چندزبانه حل شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مرکاتو ارسال شده در فروردین 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 سلاموقتی روی پیلاین کلیک می کنم به این ارور می خورم:Internal Server ErrorDirectory "/home/aleenlea/domains/aleenleather.com/public_html/modules" is writeable by groupsuPHP 0.7.1 لطفا راهنمایی کنید.www.aleenleather.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 به نظر میرسه مشکل از پرمیشن های فولدر modules در هاستتون هست که احتمالا فقط برای یک گروه خاص دسترسی هاش مشخص شده. دسترسی این پوشه رو چک کنید روی 755 باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rozha ارسال شده در فروردین 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 من فعلا از لوکال هاست استفاده می کنم ، این ماژول رو نصب کردم ولی فرایند خرید رو در لوکال که امتحان می کنم و پرداخت از طریق درگاه رو می زنم به صفحه سفید بر می خورم، لازمه که از سایت پی لاین ماژولی را دانلود کنم و حتما باید هاست داشته باشم تا صفحه پرداخت پی لاین رو ببینم؟پیشاپیش ممنون از پاسختون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 دیباگ رو روشن کنید (سرچ کنید آموزشش در انجمن هست)نمیدونم ماژول در لوکال کار میکنه یا خیر اما هر زمان به صفحه سفاد برخوردید دیباگ رو روشن کنید و ببینید چه خطایی میدهاین که ماژول در لوکال کار میکنه یا خیر رو طراح ماژول باید پاسخ بدن پیروز باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 در لوکال نمیدونم ممکنه کار کنهدر حالت تست میتوانید کار کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 سلاممن ورژن جدید 1.9 رو روی پرستا 1.5 نصب کردم. به خوبی کار میکنه. مشکلی که دارم اینه که تو فرایند خرید قسمت آخر دیگه ماژول پرداخت در محلش فعال نیست. قبل از نصب پی لاین بود نشون هم میداد آلان توی تنظیمات پرداخت که میرم اصلا گزینه پرداخت در محل فعال نیست که برای ارزها تیکش بزنم و نشونش بده: توی عکس مشخصه.در قسمت محدودیت کشور هم هر دو اینا یعنی پی لاین و پرداخت در محل تیکشون خورده.باید چیکار کنم تا این فعال بشه. خیلی توی انجمن گشتم جوابی پیدا نکردم.ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 رتباطی با پیلاین نداره.فکر نمیکنم اون ماژول نیازی به تنظیم ارز داشته باشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده