adel28 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 نرخ ارزهاتون رو چک کنیدریال 10 و تومان 1ریال غیر فعال هست.و تومان روی 1 می باشد.ولی مشکل کماکان پابرجاست. کس دیگه ای روی فروشگاه اش این ماژول رو تست گرفته؟اگه مشکل از تنظیمات ریال و توامان بود که با ماژول قبلی درست کار نمی کرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 دوست من ارز رایج کشور ریال هست و تمام بانک ها با ریال کار میکنند. بنابراین وجود نرخ ارز صحیح ضروری استریال می تواند غیرفعال باشد ولی باید نرخ ارز درست داشته باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hoomijoon ارسال شده در مرداد 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2014 سلام چند سوال داشتم: آیا این ماژول از نسخه 1.6 ساپورت می کنه؟ شاپرک رو چطور؟ نیاز به لودر خاصی روی هاست دارد؟ ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2014 نسخه ۱.۶ رو ساپورت میکنهچنانچه مشکلی دیدید گزارش بدید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dalili_s ارسال شده در شهریور 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 چرا پرداخت مهمان مشکل داره و به صفحه لاگین میره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 نکته مهم برای مشترکان بانک صادرات و سینا:افرادی که با بانک های سینا و صادرات قراداد دارند باید از همین ماژول استفاده کنند و نیازی به هیچ گونه تغییر در ماژول هم ندارند.این دو بانک با بانک سامان قراداد داشته و خود درگاه ندارند. بنابراین فقط اطلاعات مرچنت دریافتی را در پیکربندی ماژول وارد کنید.نیازی به تغییر نام و تغییر تصویر هم نیست چون بعد از کلیک روی پرداخت نام بانک سامان نمایش داده می شود و نه صادرات یا سینا. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdiarab ارسال شده در مهر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2014 با سلام و خسته نباشیدخیلی ممنون از تمام زحماتی که می کشید.من پرستاشاپ 1.4.9 دارم و از درگاههای سامان و پاسارگاد DMT تا به امروز استفاده می کردم ولی متاسفانه از چند روز پیش طرح شاپرک به طور کامل اجرا شد و ماژولهای من از کار افتادن و دیگه کار نمیکنن.این مشکل در ورژن 1.5 حل شده ولی در 1.4 کار نمیکنه.ممکنه راهنمایی کنین چی کار کنم.ممکنه این مشکل رو حل کنین.اگه مبلغی هم باید پرداخت بشه بفرمائید ولی خواهشا مشکل منو حل کنین.ممنون میشم جواب بدین.با سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 با سلام و وقت بخیرمن ماژول بانک سامان رو نصب کردم، اما متاسفانه به آدرس https://acquirer.samanepay.com می رود، که این آدرس بانک سامان از تاریخ 25/6/1393 بسته شده و باید به آدرس sep.shapark.ir برود، لطفا بررسی نمایید.لطفا طلاع دهید کجای کد را باید جابجا کنم.با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 با سلام و وقت بخیرمن مشکل ارسال به آدرس https://acquirer.samanepay.com این رو حل کردم.اما الان در بازگشت به آدرس /modules/samanpayment/front/validate.php میره، که با خطای 404 روبرو میشه، چرا؟ و چطور میشه اون رو حل کرد؟با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pedash ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 با سلام و وقت بخیرمن مشکل ارسال به آدرس https://acquirer.samanepay.com این رو حل کردم.اما الان در بازگشت به آدرس /modules/samanpayment/front/validate.php میره، که با خطای 404 روبرو میشه، چرا؟ و چطور میشه اون رو حل کرد؟با تشکر سلام لطفا بفرمایید چطور مشکل رو حل کردید ، من لینک جدید رو هم با لینک قدیمی جایگزین کردم ولی هنوز مشکل دارم ، دوستان میشه ماژول رو با لینک جدید بگذارین که نیازی نباشه بصورت دستی لینک تعویض بشه .ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adinehbazar ارسال شده در بهمن 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2014 سلام من ماژول رو دریافت کردم پس از اینکه فرآیند خرید تکمیل میشه و قصد داره از سایت بانک سامان بیاد به سایت فروشگاه ما یک صفحه باز میشه و این ارور رو میده Oops, something went wrong. Try to refresh this page or feel free to contact us if the problem persists. جالبی اینجاست که از حساب مشتری پول هم کم میشه ولی هیچ سفارشی ثبت نمیشه لطفا کمکم کنیدadinehbazar.irحتی بعد از refresh هم باز همین صفحه میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza80 ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 این ماژول دیگه برای بانک سینا جواب نمیده چون به جای سامان رفتند با شرکت فن آوا قرارداد بستند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 سلام خدمت دوستان عزیز ماژول درگاه بانک سامان با آخرین تغییراتی که وب سرویس کرد براتون تهیه شد این نسخه برای پرستاشاپ 1.6، پرستاشاپ 1.5 و پرستاشاپ 1.4 است. نکته: کاربران نسخه 1.6 پرستاشاپ از ماژول بانک سامان برای نسخه 1.5 استفاده کنند نکته مهم برای مشترکان بانک صادرات و سینا:افرادی که با بانک های سینا و صادرات قراداد دارند باید از همین ماژول استفاده کنند و نیازی به هیچ گونه تغییر در ماژول هم ندارند.این دو بانک با بانک سامان قراداد داشته و خود درگاه ندارند. بنابراین فقط اطلاعات مرچنت دریافتی را در پیکربندی ماژول وارد کنید.نیازی به تغییر نام و تغییر تصویر هم نیست چون بعد از کلیک روی پرداخت نام بانک سامان نمایش داده می شود و نه صادرات یا سینا.دسترسی به تار نمای درخواست شده برای شما مقدور نمیباشدمشتری گرامی ، احتراما به اطلاع میرساند ، عطف به مقررات وضع شده از سوی شرکت شاپرک ( شرکت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت شاپرک )و پیرو اطلاع رسانی های متعدد در خصوص جایگزینی دامنه Acquirer.samanepay.com با دامنه sep.shapark.ir ، این دامنه از مورخ 1393/06/25 غیر فعال گردیده است .لذا خواهشمند است جهت بهره مندی مجدد از خدمات پرداخت ، نسبت به اعمال تغییرات بر طبق مستندات فنی ارائه شده و اطلاع رسانی های قبلی اقدام فرمائید .در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر ، میتوانید با مرکز تماس پرداخت الکترونیک سامان تماس بگیرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در اسفند 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2014 با سلام و خسته نباشید بنده دامنه های ماژول 1.4 رو به شاپرک تبدیل کردم ولی باز مشکل Acquirer.samanepay.com را داره خواهشمند است راهنمایی کنید با تشکر با سلام مشکل دامنه را حل کردم ولی الان بعد از پرداخت این مشکل میاد ای پی هم تازه قرارداد بستم درسته وضعیت پرداخت http://shop.avagermi.ir/modules/samanpayment/front/css/img/error.pngError in Verify Paymentفروشنده نامعتبر است ip address لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adinehbazar ارسال شده در اسفند 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2014 سلام ، دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم ، چون هاست ها از ای پی شیر استفاده می کنند زمان وصل شدن شما به درگاه بانک با یک ای پی دیگر وارد سایت بانک می شوند و بانک این خطا رو میده برای رفع مشکلتون با واحد پشتیبانی هاست خودتون تماس بگیرید تا ای پی وصل شدن به درگاه رو به شما بدن و اون ای پی رو به پشتیبانی بانک خودتون اعلام کنید مشکل شما حل میشه پیروز و سربلند باشید. adinehbazar.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
satanscarpion ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 با سلام میخواستم لطف کنید و بفرمائید که آیا این ماژولها در پرستا شاپ 1.6 هم کار میکنن.با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saghezshop ارسال شده در اسفند 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2014 سلام خدمت استاد و دوستانما هم مشکل داریم در لینک برگشت و صفحه سفید میاد مبلغ نیز برگشت میخورهdmtsamanbank&controller=validateممنون از دوستان از راهنمایی کنند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اسفند 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 با سلام یکی از کاربرانی که مشکل دارند اطلاعات هاست و ادمین خود را برای بنده در پیام خصوصی ارسال کنند مشکل رو حل کنم و اصلاحیه رو قرار بدمماژول برای نسخه 1.6 نیز کار میکنهبا تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saghezshop ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 مشخصات برای ایشان ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در فروردین 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2015 ورژن 2.7 به پست اول اضافه شد مشکلی بود اطلاع دهید اگر هم صحیح کار کرد اعلام کنیدبا تشکر واکنش ها : hidden 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saghezshop ارسال شده در فروردین 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2015 ماژول جدید تست شد و به درستی کار کرد.ممنون از زحمات دوست عزیزمون http://8pic.ir/images/frap9rse6qc2utw6ci0q.jpg واکنش ها : hidden 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 ورژن 2.7 به پست اول اضافه شد مشکلی بود اطلاع دهید اگر هم صحیح کار کرد اعلام کنیدبا تشکر دوستان عزیز با تشکر از زحمتتون.. بنده فقط یک مشکل دارم اونم برای ریال بودن هست! اجناس من تو فروشگاه گرونه ریال کنم مشتری منصرف میشه! مثلا 11.000.000 ریال!! لطفا بگید چی کار کنم تومان بشه! ( الان تو سایت تومان هست اما تو درگاه آنلاین ریال میزنه! ) مثلا جنس 500 هزار تومانی تو درگاه انلاین میشه 500 هزار ریال! از طرفی نمی خوام تو سایت ریالی کار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
wikicactus ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 ورژن 2.7 به پست اول اضافه شد مشکلی بود اطلاع دهید اگر هم صحیح کار کرد اعلام کنیدبا تشکر دوستان عزیز با تشکر از زحمتتون.. بنده فقط یک مشکل دارم اونم برای ریال بودن هست! اجناس من تو فروشگاه گرونه ریال کنم مشتری منصرف میشه! مثلا 11.000.000 ریال!! لطفا بگید چی کار کنم تومان بشه! ( الان تو سایت تومان هست اما تو درگاه آنلاین ریال میزنه! ) مثلا جنس 500 هزار تومانی تو درگاه انلاین میشه 500 هزار ریال! از طرفی نمی خوام تو سایت ریالی کار کنم منم دقیقا همین مشکلو دارم ، همه چیزارو هم درست ست کردم و حتی نرخ تبدیل ولی به ریال تبدیل نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 دوست عزیز با تشکر از زحمتتون.. بنده فقط یک مشکل دارم اونم برای ریال بودن هست! اجناس من تو فروشگاه گرونه ریال کنم مشتری منصرف میشه! مثلا 11.000.000 ریال!! لطفا بگید چی کار کنم تومان بشه! ( الان تو سایت تومان هست اما تو درگاه آنلاین ریال میزنه! ) مثلا جنس 500 هزار تومانی تو درگاه انلاین میشه 500 هزار ریال! از طرفی نمی خوام تو سایت ریالی کار کنمکسی هست راه حلی برای مشکل بنده داشته باشه؟ من و بقیه دوستان منتظریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 به کل نا امید شدم از انجمن بعد از یک هفته سوال پرسیدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده