ramtin2025 ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 سلام مجددقوانین اینماد که تغییری نکرده نسبت به قبل؟دوستان یکی کامل توضیح بده که دقیقا باید در کدوم صفحات نمایش داده بشه ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 رامتین جان از این آدرس میتونید قوانین و دستور العمل ها رو بخونید http://www.enamad.ir/Laws.aspx نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 سلامممنون جواد جاناینکه 60 تا فایله، فکر کردن ملت بیکارن بشینن اینا رو بخوننکسی اگه خلاصه این قوانین رو میدونه اینجا اعلام کنهفقط اون قسمتی که مربوط به قرار گیری نماد در سایت میشه نه بقیه قوانین موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 رامتین جان سلاممن دیروز نمادو گرفتم این فایلو برام پیوست ایمیل کرده بودنفک کنم این چیزیه که دنبالشی ضمنا من خودم نماد توی ماژول بلوک آزاد پیکر بندیش کردم و توی صفحه اصلی سایت نیز گذاشتم. LABKITS.IRوlabkits.ir/shop .::فروشگاه اینترنتی لوازم و تجهیزات آموزشی::.(دست ورزی های علوم تجربی)[align=center]LabKits.ir[/align]enamadcodehelp.pdf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI MRT ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 دوست عزیز سلام ممنون میشم به طور کامل نحوه پیکر بندی این ماژول با توجه به کد html که از طرف نماد اعتماد برای من آمده در داخل ماژول بلوک آزاد همون طور که فرموده بودی و انجام دادی برای من و بقیه دوستان توضیح بدید تا ما هم مثل شما مطلع بشویم. در ضمن چون ما مبتدی هستیم از شما خواهش می کنم نحوه این پیکر بندی را کامل تر توضیح دهید ... با کمال تشکر از شما ...رامتین جان سلاممن دیروز نمادو گرفتم این فایلو برام پیوست ایمیل کرده بودنفک کنم این چیزیه که دنبالشی ضمنا من خودم نماد توی ماژول بلوک آزاد پیکر بندیش کردم و توی صفحه اصلی سایت نیز گذاشتم. LABKITS.IRوlabkits.ir/shop .::فروشگاه اینترنتی لوازم و تجهیزات آموزشی::.(دست ورزی های علوم تجربی)[align=center]LabKits.ir[/align]سلام رامتین جان نماد اعتماد دقیقا همان طور که دوستمان اشاره کرده بودند باید فقط در صفحه اصلی سایت نمایش داده بشود . قرار گرفتن محل آن کاری نداره ولی فقط خود ماژول هست که در سایت متاسفانه آپدیت نشده و مشکل داره که ازتون خواستم که این ماژول را آپدیت کنید .... بی صبرانه منتظر آپدیت ماژول اعتماد الکترونیک هستیم ... با کمال تشکر از شما ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 با سلام مجددو باید خدمت دست عزیز ALI MRT بگم که من از ماژول FREE BLOCK که در پیوست برات میذارم استفاده کردمکار خاصیم نیازی نیس بکنی. شما فقط ماژولو نصب کن و مطابق با قالب فروشگاهت به یکی از ستونها هوک کن.بعد در پیکر بندی همون ماژول کدی رو که ای نماد توی فایل TXT برات فرستاده بدون کم و کاست بزار توی ماژول و بعدشم ذخیره.البته اینو گفته باشم که تا موقعی که سایتت توسط ای نماد (منظورم جایگاه نماده) تایید نشه نمادی در کار نیست. لطفا نتیجه کارو اعلام کن پیروز و سربلند باشیدfreeblock.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 سلامماژول جدید هم نوشته شده و به زودی پس از تستهای لازم در بازارچه به صورت رایگان قرار میگیره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI MRT ارسال شده در مرداد 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2014 سلامماژول جدید هم نوشته شده و به زودی پس از تستهای لازم در بازارچه به صورت رایگان قرار میگیره موفق باشیدبی صبرانه منتظریم تا ماژول نماد اعتماد آپدیت شده تا آن را دانلود کنیم ....با سلام امروز همانطور که آقا ramtin2025گفته بودند و دیگر دوستان javad lee و ... گفته بودند برای ایجاد نماد اعتماد، بعد از دانلود یک free block و دانلود آن در بخش ماژولهای پرستاشاپ، کدی که از طرف شرکت e nemad آمده بود برام را داخلش قرار دادم . و بعد جایگاه آن را در ستون سمت چپ به بالاترین نقطه منتقل کردم .تا اینجا همه چیز درست بود و می دانستم باید صبر کنم تا از طرف نماد فعال گردد و نماد به نمایش در بیاید .... ولی بعد از refresh کردن سایت در با بخشی از خود قالبم در بخشی که باید نماد اعتماد قرار می گرفت مواجه شدم ؟؟؟؟!!!! لطفا یک راهنمایی بفرمایید ، به نظرم باید تا زمان تایید نماد خالی نمایش داده می شد... علت این مساله چیست و به چه طریق آن را حل کنم ؟آدرس سایت من : www.giftyab.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI MRT ارسال شده در مرداد 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2014 با سلام دو سه دفعه از طريق جايگاهها جاي نماد رو عوض كردم ولي در هر مكان، شكلي از قالبم در محل نماد ديده ميشه؟؟؟از طرفي قبل از نصب freeblock , يك بار به اشتباه به جاي نصب free block , پوشه زيپ شده E-nemad رو كه دو فايل enemadlogo و enemadcode رو داخلش داشت درون بخش ماژول ها نصب كردم و پيغام سبز upload شدن أون را داد . ولي در محل ماژول ها چيزي ديده نشد، سعي كردم فايل e-nemad رو كه به اشتباه فرستاده بودم رو از روي هاست و در بخش file manager پيدا كنم و پاكش كنم ، ولي اونجا هم هر چي گشتم پيداش نكردم... نميدونم اگر به اشتباه فايلي را در ماژول ها نصب كنيم كجا ميرود؟؟؟؟ كجا آپلود ميشه ؟؟؟ و چطوري ميشه پاكش كرد ؟ گفتم شايد با مشكل من مربوط باشد... به هر حال ممنون مي شؤم در حل اين مشكل كمكم كنيد ???? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2014 یک فایل هم دادن که احتمالا اسمش iframe هست. یا روی روت سایت آپلود کنید یا محتویاتش رو در ماژول استفاده کنید به جای کدی که نماد داده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 ماژول نسخه جدید نماد اعتماد سازگار با نسخه 1.5 و 1.6 آماده شده است ، کلیک کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim ارسال شده در مهر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2014 سلام خسته نباشیدمن ماژول نماد الکترونیکی رو نصب کردم و فقط یک عنواد نماد الکترونیکی نمایش داده می شود . آیا به غیر از این عنوان باید تصاویر یا عکس نماد الکترونیکی نمایش داده شود یا خیر؟طریقه نمایش صحیح این ماژول به چه شکل هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2014 سلامتصویر بعد از تائید سایت شما توسط نماد، ظاهر میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلاممن امروز نمادم تایید شده و حالا گفته که این کد رو در صفحع اصلی سایت قرار بدیدکه من ندادم چون باید ماژول شما خودش این کار رو انجام داده باشه درسته؟بعدش هم گفته که eNamadLogo.htm رو توی هاست آپلود کنم که کردمولی حالا که میزنم تو سیستم enamad میگه توی کد مشکل وجود داره و تایید نمیکنه (نمیدونم قبلا چطوری بوده ولی الان سیستمی چک میشه و کمتر از 10 ثانیه)پیامش اینه:بدین وسیله به اطلاع می رساند که نصب کد در صفحه اول وب سایت کسب و کار شما دارای نقص می باشد. خواهشمند است کد نماد را مطابق راهنما در صفحه اول قرار داده و عملیات بررسی را مجدداً تکرار نمایید. پرستاشاپ من 1.6 هستمن HTML و PHP بلد نیستم ولی به کدها یه نگاه انداختم این کد تو سایت من هستش من سرم نمیشه چیه ولی خیلی با اون کدی که خودشون دادند تفاوت دارهو اینکه توی تنظیمات ماژول اولین قسمت نوشتید: متن تاییدیه نماد اعتمادتوی این قسمت باید چیزی اضافه کنم؟ این آدرس سایت من:http://it-pros.irزیر بنر : هزینه ارسال به عهده مشتری میباشد فضای خالی ایجاد شده رو میتونید ببینیدلطفا راهنمایی کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلامداخل فایل ماژول، کد iframe خودتون رو جایگزین کد فعلی کنید ببینید مشکل حل میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamednoroozy3d ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلام به یه مشکلی بر خورم حل نمیشه من ماژول نماد رو نصب کردم وبا ویرایش زنده اونو بالای شاخه ها قرار دام و لگو رو در مسیر public_html آپلود کردمو کد نماد رو که داخل تکست بود کپی کردم و در پیکر بندی ماژول نماد پیست کردم و ذخیره با موفقیت ذخیره شد . اما وقتی ماژول نماد رو باز میکنم میبینم پاک شده دلیلش چیه؟ و اینکه نیازی نیست کد رو تو سایت آپلود کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلامداخل فایل ماژول، کد iframe خودتون رو جایگزین کد فعلی کنید ببینید مشکل حل میشه موفق باشیدسلامهر چی میگردم پیدا نمیکنم میشه لطفا آدرسش رو بدید از کجا باید ویرایش کنیم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلامماژول جدید رو باید دانلود ونصب کنید و نیازی به قرار دادن کد آیفریم در پیکربندی نیستبرای نسخه های 1.5 و 1.6 : http://ipresta.ir/forum/t5132 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 من هم از همونجا دانلود کردمحالا دوباره از اول نصب میکنم ببینم چی مشهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamednoroozy3d ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلامداخل فایل ماژول، کد iframe خودتون رو جایگزین کد فعلی کنید ببینید مشکل حل میشه موفق باشیدبرو ماژول تو سرج بنویس inamad ya namad یه همچین چیزایی بعدا پیکر بندی اونجا نوشته تائید متن نماد کد نماد رو اون جا پیست میکنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلامداخل فایل ماژول، کد iframe خودتون رو جایگزین کد فعلی کنید ببینید مشکل حل میشه موفق باشیدبرو ماژول تو سرج بنویس inamad ya namad یه همچین چیزایی بعدا پیکر بندی اونجا نوشته تائید متن نماد کد نماد رو اون جا پیست میکنی ممنون دوست عزیزشما قبلا از این روش جواب گرفتید؟چون من الان تست کردم فرقی نکردیکی کمک کنه این همه زحمت کشیدیم حالا لنگ یه کدیمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamednoroozy3d ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلامداخل فایل ماژول، کد iframe خودتون رو جایگزین کد فعلی کنید ببینید مشکل حل میشه موفق باشیدبرو ماژول تو سرج بنویس inamad ya namad یه همچین چیزایی بعدا پیکر بندی اونجا نوشته تائید متن نماد کد نماد رو اون جا پیست میکنی ممنون دوست عزیزشما قبلا از این روش جواب گرفتید؟چون من الان تست کردم فرقی نکرد یکی کمک کنه این همه زحمت کشیدیم حالا لنگ یه کدیمممنونمن گیر همینم شما از ماژول خارج شو دوباره وارد پیکر بندی شو ببین کد سر جاشه یا نه چون واسه من پاک میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلامداخل فایل ماژول، کد iframe خودتون رو جایگزین کد فعلی کنید ببینید مشکل حل میشه موفق باشیدبرو ماژول تو سرج بنویس inamad ya namad یه همچین چیزایی بعدا پیکر بندی اونجا نوشته تائید متن نماد کد نماد رو اون جا پیست میکنی ممنون دوست عزیزشما قبلا از این روش جواب گرفتید؟چون من الان تست کردم فرقی نکرد یکی کمک کنه این همه زحمت کشیدیم حالا لنگ یه کدیمممنونمن گیر همینم شما از ماژول خارج شو دوباره وارد پیکر بندی شو ببین کد سر جاشه یا نه چون واسه من پاک میشهآره برای من هم پاک میشهکاش دوستان برنامه نویس یکم راهنمایی میکردند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamednoroozy3d ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 ببخشد کدی که یه من داده اینه طول عرض 150 ولی تو ماژول 125 140 شاید مشکل از اینه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 نمیدونم فکر نکنم از این باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .