behnam7777 ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 با سلام من وقتی که url آشنا را فعال می کنم عکسهای صفحه اصلی که فکر کنم عکسهای بند انگشتی باشند رو نشون نمی ده؟ کسی میتونه مشکل من رو حل کنه؟ آدرس سایت :www.relaxdownload.ir با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در خرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 با عرض سلام دوست گرامی من سایت شما رو نگاه کردم که 4 محصول در صفحه اصلی داره و عکس هاش رو نشون میده البته آخرین محصول شما عکس نداره و باعث میشه عکس پیشفرض خودش رو نشون بده من مشکلی مشاهده نکردم مشکل میتونه از کش مرورگر تون باشه لطفاً پاک کنید و با مرورگر اینترنت اکسپلوره تست کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در تیر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 دوست عزیزی که میگین از مرورگر هستش ، از 4 عنوان مرورگر و از چند سیستم همین طور بود من حتی چند بار هست که برنامه رو دوباره نصب کردم ولی جواب نداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 این آدرس که وردپرس نصب هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .