tinybyte ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 سلام به دوستان خوبممن وقتی که ترجمه ها رو می خواهم اصلاح کنم با این پیغام خطا روبرو می شوم:هشدار! پیکربندی PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند: 1000 برای max_input_vars. لطفا از ارایه کنندههاست خود برای افزایش محدودیت سوال کنید و درخواست کنید تا محدودیت برسد به 1267 حداقل یا به طور دستی فایل ترجمه را ویرایش کنید من توی لوکال و هم آنلاین این پیغام را دریافت می کنم.توی لوکال فایل php.ini را بررسی کردم ولی نمی دونم اشکال از کجاست.فایل ترجمه را می توانم ویرایش کنم ولی می خواهم بدانم که چجوری میشه برطرف کرد؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 سلامبرای آنلاین که باید با مدیر هاستتون تماس بگیریدبرای لوکال هم باید max_input_vars = 3000 رو به فایل php.ini اضافه و سرویس آپاچی رو ریست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 به هاستون پیام بدین max_input_vars رو براتون زیاد کنن . تو لوکال هم دنبال این عبارت ( max_input_vars ) تو فایل php.ini بگردین و وقتی پیدا کردین از 1000 به 5000 افزایش بدین مشکلتون حل میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tinybyte ارسال شده در خرداد 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 ممنون از پاسخ سریع و دقیق شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahram57 ارسال شده در تیر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2013 با سلام من ابن پیغام رو دریافت میکنم هشدار! پيكربندي PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند:1000 برای max_input_vars. لطفا از ارایه کننده هاست خود برای افزایش محدوديت سوال کنید و درخواست کنید تا محدودیت برسد به 1318 حداقل یا به طور دستی فایل ترجمه را ویرایش کنید ساپورت هاست من هم میگه هچین مقداری بر روی فایل php شما موجود نیست . من آخرین نسخه فارسی پرستا رو نصب کردم 1.5.2 لطفا راهنمایی بفرمایید چکار باید کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Arash_a2k ارسال شده در مرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2013 با سلام من ابن پیغام رو دریافت میکنم هشدار! پيكربندي PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند:1000 برای max_input_vars. لطفا از ارایه کننده هاست خود برای افزایش محدوديت سوال کنید و درخواست کنید تا محدودیت برسد به 1318 حداقل یا به طور دستی فایل ترجمه را ویرایش کنید ساپورت هاست من هم میگه هچین مقداری بر روی فایل php شما موجود نیست . من آخرین نسخه فارسی پرستا رو نصب کردم 1.5.2 لطفا راهنمایی بفرمایید چکار باید کنماگر به phpinfo() a دسترسی داری ميتونی اين max_input_vars و با cntrl+F ، search کنی . در قسمت core نوشته شده اگر اشتباه نکنم و مقدار آن را ببينی که چقدر است. اين مقدار را هم از php.ini ميشه تغيير داد و هم با استفاده از htaccess. که اينها بستگی داره که هاست شما اجازه ی دستکاری کردن اين فايل ها رو به شما داده باشد يا خير نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
microsam ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 من هم همین مشکل رو دارم و به پشتیبانی هاست تیکت زدم . گفتن امکان تغییر max_input_vars وجود ندارد. باید چیکار کنم ؟؟ ممنون میشم یکی یه راه حلی بهمون پیشنهاد کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 روی لوکال ترجمه کنید سپس به هاست انتقال بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 من هم همین مشکل رو دارم و به پشتیبانی هاست تیکت زدم . گفتن امکان تغییر max_input_vars وجود ندارد. باید چیکار کنم ؟؟ ممنون میشم یکی یه راه حلی بهمون پیشنهاد کنه.سلام این مورد هیج چیزی نیست که هاست شما حاضر به تغییر آن نیست! نخستین پیشنهاد بنده این هست که میزبان خود را در تغییر دهید. در صورتی که می خواهید با هاست کنونی ادامه همکاری دهید، راه حل دیگر این است که بر روی لوکال، همان ویرایش پرستاشاپ را نصب کنید و ترجمه را از آن جا تغییر داده و سپس فایل ترجمه تازه را به پرستاشاپ خود وارد کنید ... با آرزوی بهروزی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
microsam ارسال شده در خرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 مشکلم رو یکی از دوستام حل کرد . میرید تو هاستتون فایل htaccess رو ویرایش می کنید و کد زیر رو آخر این فایل اضافه می کنید .به همین راحتی.php_value max_input_vars 10000 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 سلاماین روش درسته اما همیشه جواب نمیده و بستگی به هاستتون داره. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2015 یه نکته مهم اینه که این راه های فرعی گاهی اوقات فقط ظاهر مشکل رو حل میکنه. به طور مثال پرستا فکر میکنه حل شده و صفحه رو نمایش میده اما ممکنه بعد از زدن ذخیره بخشی از ترجمه رو از دست بدین چون اصل مشکل پابرجاست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 مشکلم رو یکی از دوستام حل کرد .میرید تو هاستتون فایل htaccess رو ویرایش می کنید و کد زیر رو آخر این فایل اضافه می کنید .به همین راحتی.php_value max_input_vars 10000 باید خوشحال باشید که این روش برای شما کار کرده. این روش رو در سرور پارس serverpars.com که اجرا می کنیم دیگه نمی شه به بخش پیشخوان پرستاشاپ وارد شد در نتیجه سرور پارس رو کسانی که می خوان پرستاشاپ داشته باشن به هیچ عنوان انتخاب نکنند Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.More information about this error may be available in the server error log.Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .