mohammad90-2011 ارسال شده در خرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 سلام دوستانمن امروز url اصلی فروشگاه رو تغییر دادم دیگه فروشگاهم درست باز نمیشه چطوری میشه تغغیرش داد.ممنون میشم زودتر کمکم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 سلاماز طریق دیتابیسجدول PS_SHOP_URL نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 از دیتابیس باید جدول configuration رو باز کنید.و ps_shop_domainو ps_shop_uriرو اصلاح کنید واکنش ها : kherfan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در مهر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2016 سلامدر این سن و سال خجالت میکشم چنین سوال ابتدایی را بپرسم ولی چه کنم که نتوانستم موضوع را حل کنممن هم آدرس پوشه سایت را ازhttp://kharidenab.com/Eshopبهhttp://kharidenab.com/eshopدر واقع حرف E به e تبدیل شده و سایت دیگر بالا نمیاد البته محیط مدیریت بالا میادحالا در تنظیم آدرس URL فروشگاهدامنه فروشگاه دامنه SSL URI اصليچی باید قرار بدم تا سایت بالا بیادتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در مهر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2016 این موضوع حل شد و الان صفحه اصلی سایت بالا میادفقط وارد زیرشاخه ها که میشم 404 میدهتصاویر محصولات هم در صفحه اصلی نمایش نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در مهر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2016 دوستان کل سایتم درست شدشرمنده که یخورده شلوغ بازی درآوردم و سایت را شلوغ کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanesfahani47 ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 سلام وقت بخیر سایت من هم با این مشکل مواجه شدهمن اطلاعات پوشه روت را در یک پوشه دیگر دیگر کپی کردم و از اطلاعات دیتابیس نیز بک اپ کردم و برای پوشه دوم دیتابیس درست کردم و اطلاعات دیتابیس اول را در ان اپلود کردمدر واقع من با این کار با استفاده از اطلاعات فروشگاه اول - فروشگاه دومی را ساختم.الان من بدون مشکل وارد کنترل پنل فروشگاه دوم که در پوشه روت می باشد . می شوم.اما نمیتوانم به درستی فروشکاه را مشاهده کنم و فروشگاه بدون قالب و بعم ریخته نمایش داده می شود لطفا راهنمایی دقیق تر و مناسب با دانش کمتر ما - من را راهنمایی کنیدبا تشکر واکنش ها : samanesfahani47 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2016 آیا در دیتابیس در جدول PS_SHOP_URL آدرس سایتتون رو اصلاح کردید؟اگر بله، فایل htaccess رو پاک کنید سپس به مدیریت - تنظیمات - سئو و URL ها مراجعه کنید و یکبار روی ذخیره کلیک کنید از پوشه cache فایل class_index.php رو پاک کنید و به مدیریت - پارامترهای پیشرفته - کارایی مراجعه کنید و از بالا سمت چپ روی گزینه پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید نتیجه رو اعلام کنید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2018 سلام دوستان وقتتون بخير من فروشگاهم رو تازه راه اندازي كردم در حال حاضر url مقصدي كه تو تنظيمات اسلايدرها هست url سايت خود پرستاشاپ هست من چطور مي تونم url سايت خودم رو بگيرم و به جاي اين url فعلي بذارم؟ و اينكه اگه بخوام زماني كه رو هر يك از اسلايد ها كليك مي شه به صفحه ي خاصي از سايتم بره چه كاري بايد انجام بدم؟ ممنون مي شم راهنمايي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2018 از بخش مدیریت پرستاشاپتون وارد منوی "ماژول ها - ماژول ها" شده و در کادر جستجو عبارت homeslider رو وارد کنید. وارد پیکربندی ماژول مربوطه شده و اسلایدهای مورد نظر رو ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samin ارسال شده در خرداد 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2018 از بخش مدیریت پرستاشاپتون وارد منوی "ماژول ها - ماژول ها" شده و در کادر جستجو عبارت homeslider رو وارد کنید. وارد پیکربندی ماژول مربوطه شده و اسلایدهای مورد نظر رو ویرایش کنید بله دوست عزيز اين قسمت رو مي دونم فقط نمي دونم چه url بايد تو اين قسمت قرار بدم؟ و اينكه اگه بخوام يه صفحه خاص باز بشه هم همينطور؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2018 بله دوست عزيز اين قسمت رو مي دونم فقط نمي دونم چه url بايد تو اين قسمت قرار بدم؟ و اينكه اگه بخوام يه صفحه خاص باز بشه هم همينطور؟ قسمت URL رو باید دستی وارد کنید. به طور مثال به صفحه مورد نظر فروشگاهتون مراجعه کنید و لینکش رو از مرورگر کپی کنید و جای URL در پیکربندی ماژول بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .