new_sra ارسال شده در خرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 از انجایی که بخش اخبار در انجمن مشاهده میشه ولی عضو عادی نمیتونه توش پست بزنه پستمو اینجا میزارم!!! بانک ملت به تازگی قانون خودشو در مورد دادن درگاه بانکی انلاین به اشخاص حقیقی که بسته شده بود رو باز کرد و به صورت بسیار گسترده و استقبال شده اقدام به جذب مشتریان درگاه حقیقی با کمترین مدارک و به صورت اینترنتی نموده که دوستان می تونن به اینجا مراجعه و فرم رو اینترنتی پر کنند و پس از ارسال و دریافت کد رهگیری به شعبه ای که حساب ملت دارن برن و مراحل کار شکل بگیره بدون دریافت چک و ...بدون دریافت جواز کسب اگر مغازه ندارید و ... http://behpardakht.com/Acceptor_req_Internetbank.aspx لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 ممنون از خبرت شروین جان اون بخش اخبار مربوط به اخبار انجمنه به همین خاطر تمام اعضا نمیتونن در اونجا تاپیک باز کنن موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 بخش اخبار عمومی راه اندازی شد.این بحث هم منقل شد. ممنون از یادآوری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2013 ولی من رفتم برای گرفتن درگاه آنلاین گفتند که باید مغازه به همراه جواز کسب داشته باشید و مجوز کسب و کار اینترنتی هم داشته باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2013 به سربرگ بالا توجه کن شما به جایی نباید مراجعه کنید! فرم رو با لینک بالا که گذاشتم اینترنتی پر می کنید و بقیه کارها رو بهتون اعلام می کنند متصدی بانک هدف شما اطلاعاتشون سوخته هست که بهتون این حرف رو زدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2013 من تو همین سایت ثبت نام کردم و نوشت باید توسط مسئول شعبه تایید شود که مسئول شعبه هم میگه باید مجوز کسب و کار ایتنرنتی و جواز کسب مغازه داشته باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vogonee ارسال شده در خرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2013 شما با به پرداخت تماس بگیر ، توجیهشون کن ، خانوم فاطمی اونجا اکثرا پاسخ میدن فکر کنم مشکل رو حل میکنه اگه اسم شعبه رو بدید ، من خودم درگاه گرفتم از به پرداخت... مشکل اینه که شعبه های بانکی اکثرشون اطلاعات سوخته که چه عرض کنم ! زیر خاکی دارن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 زنگ زدم ایشون هم همینو گفتن. توی راهنمای همین سایت هم نوشته اگ یکم بیشتر توجه کنید بد نیست درگاه پرداخت اینترنتیhttp://behpardakht.com/Images/SiteImges/Felesh.jpg پرداخت اینترنتی یعنیانتقال وجه از کارت بانکی خریدار یا دریافت کننده خدمات به حساب فروشنده یا ارائه دهنده خدمات در محیط اینترنت در قبال کالا یا خدمات الکترونیکی :مدارک مورد نیاز :مشتریان حقیقی اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی مالک سایتhttp://behpardakht.com/Images/SiteImges/Dot.jpg نداشتن مطالبات معوق و چک برگشتی در سیستم بانکی کشورhttp://behpardakht.com/Images/SiteImges/Dot.jpg دارا بودن اسناد تملیکی و استیجاری مرتبط با محل فعالیتhttp://behpardakht.com/Images/SiteImges/Dot.jpg امکان ارائه مجوزهای رسمی از مراجع ذیصلاح جهت کسب و کار اینترنتیhttp://behpardakht.com/Images/SiteImges/Dot.jpg :مشتریان حقوقی کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاhttp://behpardakht.com/Images/SiteImges/Dot.jpg نداشتن مطالبات معوق و چک برگشتی در سیستم بانکی کشورhttp://behpardakht.com/Images/SiteImges/Dot.jpg کپی آگهی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت-روزنامه رسمیhttp://behpardakht.com/Images/SiteImges/Dot.jpg کپی اساسنامه شرکتhttp://behpardakht.com/Images/SiteImges/Dot.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 سلامدرسته که موارد فوق ذکر شدهولی درخواست های حقیقی رو زیاد سخت نمیگیرندبرای بنده بدون مراجعه به شعبه ، و بدون هیچ مدرکی تائید کردند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 میشه بگید به کجا زنگ زدید؟ من الان زنگ زدم گفتن دیگه به ما ربطی نداره به شعبه مراجعه کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 من اصلا به جایی زنگ نزدمخودشون بعد از چند روز تائید کردند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 شما کی درگاه گرفتید؟ این قوانین قوانین جدیده ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 روزهای آخر سال گذشتهاز طریق سایت درخواست دادمچند روز طول میکشه تا استعلامات گرفته بشهشما اگه عجله داری میتونی با واحد انفورماتیک بانک ملت تماس بگیری تا ببینی در چه وضعیتی هستی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abbasss ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 سلامدرسته که موارد فوق ذکر شدهولی درخواست های حقیقی رو زیاد سخت نمیگیرندبرای بنده بدون مراجعه به شعبه ، و بدون هیچ مدرکی تائید کردندسلام منم همینطور....بدون مراجعه به شرکت و بدون هیچ مدرکی تایید کردند فقط قرارداد رو ارسال کردند که بعد از تکمیل ارسال کردم براشون.کلا دو هفته طول کشید. ولی یه مشکل دارم اینکه موقع اتصال به درگاه اخطار 21 رو میده در صورتی که اطلاعات درسته! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2013 خب شما هم چه تاریخی در خواست دادید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در خرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2013 با سلاممیشه بگید به کجا زنگ زدید؟ من الان زنگ زدم گفتن دیگه به ما ربطی نداره به شعبه مراجعه کنیدراست می گی ! بنده هم اتفاق مشابه به شما برام رخ داد. و وقتی تلفنی با تهران صحبت کردم گفتند که اصلا به ما دیگه مربوط نیست و شعبه باید انجام بده.بنده حتی مجوزهای رسمی را هم به شعبه بانک حساب خودم ارائه کرده بودم ولی با وجود قوانین جدید و یادآوری آن به ایشان درخواست بنده را رد کردند.قبل از درخواست حضوری حتی اینترنتی هم فرم را برای 2 مرتبه تکمیل کرده بودم که متاسفانه به این نتیجه ختم شد. بنظرم بانک ملت در ارائه درگاه به افراد حقیقی مردد شده شاید قوانین-شون را عوض کردند و صرفا برای حفظ رقابت روی سایتشون باقیمانده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در خرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2013 سلام دوستان عزیز دوستان عزیز من ماژل در گاه بانک ملت رو نصب کردم و درگاه رو هم بهش وصل کردم و درست کار میکنه .اما من خودم 2 بار ازمایشی خرید کردم پول از حساب کسر میشه و کاربر یعنی خودم به سایت ارسال میشدم و با چند تا کد مواجه میشدم که بی معنی بود ؟این کد ها چین ؟و راستی پرداخت با موفقیت انجام نمیشد و بعد از 5 دقیقه پول به حسابم برگشت داده میشد ؟ به نظر شما مشکل از کجاست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2013 سلام دوستان عزیز دوستان عزیز من ماژل در گاه بانک ملت رو نصب کردم و درگاه رو هم بهش وصل کردم و درست کار میکنه .اما من خودم 2 بار ازمایشی خرید کردم پول از حساب کسر میشه و کاربر یعنی خودم به سایت ارسال میشدم و با چند تا کد مواجه میشدم که بی معنی بود ؟این کد ها چین ؟و راستی پرداخت با موفقیت انجام نمیشد و بعد از 5 دقیقه پول به حسابم برگشت داده میشد ؟ به نظر شما مشکل از کجاست ؟ ببخشید شما چجوری درگاه گرفتید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 با سلاممن برای درگاه بانک ملت درخواست داده بودم و تایید شده . برای پیگیری به سایت به پرداخت مراجعه کردم شماره ترمینال را درج کردند اما یوزر و پس را نزده . دوستانی که از درگاه بانک ملت استفاده میکنند میخواستم بدونم یوزر و پس از همون اطلاعات موقع ثبت نام تشکیل شده یا متفاوته؟با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 نه باید یوزر و پسورد هم به شما می دادند که نداده اند زنگ بزنید به پرداخت ملت بپرسید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 باید قراردادی را که از طریق ایمیل فرستادند، تکمیل و برایشان ارسال کنید تا پس از تائید یوزر و پس به شما بدهندموفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در مرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2013 با سلام بنده دیروز موفق به گرفتن درگاه از بانک ملت شدم و با ماژول جدیدی که بتازگی توسط آقا دانوش ویرایش شده بود بدون هیچ مشکلی کار میکنه (البته با وب سرویس جدید). در ضمن هاست من داخلی نیست و از این بابت هم مشکلی نبود. همینجا جا داره از مدیران انجمن بخصوص آقا دانوش تشکر کنم. www.gamekala.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinatlm ارسال شده در مرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2013 سلامماژول برای من کار نمی کنداطلاعات terminalId و user و pass ای را که از بانک گرفته ام (سایت شخصی نیست) وارد کردم . در هر دو حالت (با و بدون تیک زدن سرویس جدید) بعد از انتخاب بانک ملت برای پرداخت (مرحله پرداخت) یک صفحه خالی در فروشگاه باز می شود با این محتویات :Please Wait...یک خطا روی داد:تراکنش با موفقیت انحام شد و همینجا متوقف می شود.(وارد صفحه بانک ملت نمی شود)مشکل چیست ؟ کجای کار من اشتباه است ؟ (نسخه پرستا شاپ 1.4.4.1 است)ممنون می شوم اگر کسی راهنماییم کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2013 فکر میکنم این مشکل مربوط میشه به بانپ و احتمالن آی پی نادرستی که در بانک ثبت کردین Sent from my LT25i using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinatlm ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 سلامممنون بابت جواب . فقط یک نکته ، من آی پی سایت رو برای بانک فرستادم . کدام آی پی رو می بایست به بانک بدهم ؟ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده