ehsanmiri ارسال شده در خرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2013 سلام دوستانمیخواستم متن ایمیلی که به مشتری هام فرستاده میشه رو تغییر بدم این کار از طریق کدوم فایل قابل انجام هستش ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در خرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2013 سلام دوست عزیز فایل های مربوط به ایمیل داخل روت اصلی سایت و در پوشه mails قرار داد و همچنین برای تغییر ترجمه های ایمیلدر نسخه 1.5 به قسمت بومی سازی -> ترجمه ها رفته و در قسمت اصلاح ترجمه ها گزینه ترجمه های قالب ایمیل را انتخاب مینماییددر نسخه 1.4 به قسمت ابزارها -> ترجمه ها رفته و در قسمت اصلاح ترجمه ها گزینه ترجمه های قالب ایمیل را انتخاب مینمایید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pedash ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 سلام دوست عزیز فایل های مربوط به ایمیل داخل روت اصلی سایت و در پوشه mails قرار داد و همچنین برای تغییر ترجمه های ایمیلدر نسخه 1.5 به قسمت بومی سازی -> ترجمه ها رفته و در قسمت اصلاح ترجمه ها گزینه ترجمه های قالب ایمیل را انتخاب مینماییددر نسخه 1.4 به قسمت ابزارها -> ترجمه ها رفته و در قسمت اصلاح ترجمه ها گزینه ترجمه های قالب ایمیل را انتخاب مینمایید موفق باشیدسلام دوستانچطور میشه فیلدهای دلخواه به فاکتور اضافه کرد ، مثلا تولید کننده و یا مشخصات محصول رو ، ویرایش ایمیل رو باز کردم ولی نمی دونم چه پارامترهایی رو باید به ایمیل اضافه کنم برای اضافه شدن اونا ، مثلا {shop_name} که اسم فروشگاه یا مثلا {product} که اسم کالاست ؛ به کد زیر دقت کنید درودسفارش جدید از {firstname} {lastname} ({email}) در {shop_name}سفارش: {order_name} ثبت شده در: {date} حامل: {carrier} پرداخت: {payment} تخفیف: {total_discounts} ارسال: {total_shipping} محصولات: {total_products} کادوپیچی: {total_wrapping} کل پرداختی: {total_paid}آدرس تحویل: {delivery_block_txt}آدرس صورتحساب: {invoice_block_txt}پیام مشتری: {message}{shop_url} قدرت گرفته از پرستا شاپ™ و پشتیبانی فارسی انجمن فارسی پرستا و سایت ماتریکس حالا اینجا چطور می تونم اسم تولید کننده و یا مشخصات رو اضافه کنم ؟ممنون عزیزان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 این موارد در ایمیل تعریف نشدن نیاز به دستکاری هسته داریدکلاس ایمیل رو چک کنید شاید چیزی پیدا کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m3qd4d ارسال شده در تیر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 درود بر شما بنده از پرستا شاپ استفاده میکنم،قالب نایس شاپ و سبد فروش ویژه ی فایل را هم نصب کردم.یه مشکلی دارم که وقتی مشتری یک محصول را خریداری میکنه برای دانلود محصول گیج میشه و نمیدونه که باید به بخش جزئیات بره و ... میخاستم بدونم این امکان وجود داره که علاوه بر لینک دانلودی که در سایت نشان داده میشه لینک دانلود برای مشتری ایمیل هم بشه؟یعنی قالب ایمیل را به نحوی دستکاری کنیم که یه فیلد آدرس فایل را هم در بر بگیره؟ اگر امکانش هست بفرمایید تا خودم انجام بدم و اگر کاری نیست که بنده از پسش بر بیام لطفا هزینه را ذکر کنید تا پرداخت کنم و برای ینده انجام بدید. ممنون از شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 ایمیل برای دانلود فایل ارسال میشه دوست من Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .