rybak ارسال شده در خرداد 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2013 با عرض سلام و خسته نباشد خدمتت مدیران عزیز نیاز فوری به کمک شما دارم من تو سیستم مدیریت پرستا شاپ مشکل دارم (( قبلا با اپن کارت کار کردم ))خیلی چیزا برام نا مفهومن یک نفر رو میخوام که اشنایی کامل با محیط پرستا داشته باشه که: ماژول های مورد نیازم رو نصب کنه و اونایی که بدردم نمیخوره رو برام حذف کنه و هدر اش رو عوض کنه و .... بطور کلی سایت رو اماده برای گذاشتن محصولات کنه و تو مدیریت راهنماییم کنه حاضرم که هزینه اشو هم متقبل بشم با هم به تفاهم میرسیم این ایمیل ام هست [email protected]و این هم ادرس سایتم 4hd.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2013 درود داخل بازارچه درخواستتون رو ارسال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 میتونید به امضام مراجعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .