azarfc ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 با سلام خدمت شما دوستان عزیز ببخشید دوستان من چجوری میتونم سایتم رو جوری تنظیم کنم که ثبت سفارش نیازی به ثبت نام نداشته باشه بابه عبارت دیگر اثری از ثبت نام کار بری نبینه و سایت نام کاربری و رمز عبور یا ثبت نام در سایت نبینه ؟ممنون میشم راهنمایم کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 تغییرات در قالب و ماژول و هسته نیاز دارید که کار فنی هست و در این جا امکان و وقت کافی نیستفعال سازی پرداخت مهمان در تنظیمات > مشتریان هم میتونه کمکتون کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در خرداد 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 ممنون از راهنماییت اما نمیشه توضیح بدین هم برای کل اعضای انجمن و هم برای من ؟ لطفا ..... . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 کسی نیست جواب بده ؟ لطفا کمک کنید عضویت سایت رو به کل غیر فعال کنم و کاربران بتونن بدون عضویت سفارش بدن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 دوست عزیز بهتون که گفته شد ، این مسئله تخصصی هست و با دو خط نمیشه توضیح داد . حتی اگر هم توضیح بشه داد در اینجا که حدودا یک ده بیست صفحه ای باید توضیحات نوشت ، شما باز خودتون نخواهید توانست اینکارو انجام بدین ، یک تغییر کوچولو نیست که بشه کل عضویت پرستاشاپ رو برداشت ، تغییرات گسترده در هسته نیاز داره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 اگر میخوای پرداخت مهمان رو در سایتت فعال کنی که از سربرگ تنظیمات > فعال سازی پرداخت مهمان رو تیک بزن. ولی اگر میخوای به کل سیستم عضویت پرستا رو ببندی، من بلد نیستم و فکر میکنم باید از خدمات یک برنامه نویس آشنا با این اسکریپت استفاده کنی.از بخش ارتباط با ما در بازارچه استفاده کن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 سلام دوست عزیز . ممنو از راهنماییت دوست عزیز من این کلید خرید بدون ثبت نام رو فعال کردم اما وقتی فرم های به خرید فوری رو پر میکنی و میری برای پرداخت سایت داره همون گزینه ثبت نام و یا ورد کامه عبور و یا خربد فروی رو میاره و وقتی باز هم فرم خرید فوری را پر میکنی دباره همین جریان رخ میده و سایت برای پرداخت نمیره و باید حتما عضو بشی تا برای پرداخت بره به درگاه بانک ! دوستان عزیز به نظرتون مشکل به کجا مربوط میشه و از کجا میتونم حلش کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 سلام دوست عزیز از کدوم درگاه برای پرداخت استفاده میکنید؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در خرداد 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 با سلام از درگاه بانک ملت ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 درگاه های بانکی فعلن امکان پرداخت در حالت مهمان رو ندارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .