javad_lee ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 سلام دوستان من وقتی میخوام محصولی رو در فروشگاه درج کنم قسمت توضیحات کوتاه محصول وقتی روی درج تصویر کلیک میکنم و بعد انتخاب از سرور که روش کلیک میکنم بجای صفحه ای که باید عکس ها رو اپلود کنم صفحه فروشگاه خودم میاد و مینویسه صفحه مورد نظر یافت نشد قبلا اینجوری نبود صفحه اپلود می اومدم اما تقریبا یک هفنه ای هست که اینجوری شده . مشکل از کجاست و چطور برطرف کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 سه حالت داره 1 : هاستتون ناسازگاره2 : دسترسی پوشه ها درست نیست3 : مرورگتون نمیتونه بره به اون مسیر و مثلا با IE9 تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 با google chrome تست کردم مشکل حل شد تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .