nadis ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 سلام خسته نباشین دوستان من مشکل دارم .اینه که صفحه اصلی سایت بالای نمیاد!!کنترل بنل میاد اما ایندکس نه !www.nadis.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 سلام دوست گرامی دیباگ رو روشن کنید ببینید چه پیغامی میده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nadis ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 سلام دوست گرامی دیباگ رو روشن کنید ببینید چه پیغامی میده موفق باشید میشه بگین از کجا باید روشن کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 دیباگ رو در انجمن جستجو کنید توضیح داده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 config/config.inc.php رو باز کنید و دیباگ رو با ویرایش به on تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .