Partel Mobile ارسال شده در آذر 4، 2022 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2022 درود بر شما هنگام نصب پرستا شاپ ورژن 1.7.8.7 روی لوکال مرحله آخر ارور Cannot download language pack"en میده با چند زبان تست کردم همین مشکل پابرجا بودش ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 6، 2022 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2022 این مشکل مربوط میشه به تنظیمات سرور. پرستاشاپ هنگام نصب، بسته CLDR زبان رو به صورت آنلاین دانلود می کنه و اگه سرورتون جلوی این دسترسی رو از طریق فایروال یا توابع هاست بگیره با این خطا روبرو میشید. از مسئول هاستتون پیگیری کنید. واکنش ها : Partel Mobile 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Partel Mobile ارسال شده در آذر 6، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2022 درود بر شما در بالا هم عرض کردم بنده روی لوکال دارم نصب میکنم نه هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 6، 2022 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2022 درسته من متوجه عبارت لوکال نشدم از وی*پ*ی N استفاده کنید موقع نصب یا دی ان اس های Shecan که قانونی و ایرانی هستند رو تنظیم کنید: shecan.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam2219 ارسال شده در اسفند 7، 2022 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2022 سلام. بنده هم دقیقا همین مشکل را موقع نصب دارم. با توجه به اینکه بنده دبیر هنرستان هستم و سایت هنرستان به اینترنت متصل نیست آیا راهکاری به جهت راه اندازی سیستم ها به نظر شما میرسد؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 8، 2022 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2022 در در ۱۴۰۱/۹/۱۶ در 13:02، hesam2219 گفته است : سلام. بنده هم دقیقا همین مشکل را موقع نصب دارم. با توجه به اینکه بنده دبیر هنرستان هستم و سایت هنرستان به اینترنت متصل نیست آیا راهکاری به جهت راه اندازی سیستم ها به نظر شما میرسد؟؟ نصب پرستاشاپ به اینترنت نیاز داره. حتی شده از نت سیمکارتتون hotspot کنید ممکنه حتی لازم باشه dns های shecan.ir رو هم ست کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .