m-r-r ارسال شده در خرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2013 دوستان کسی قالب دارچینا رو استفاده کرده ؟من قصد خرید دارم میخوام ببینم کسی استفاده کرده ؟ مشکلی نداشته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vogonee ارسال شده در خرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2013 دوست عزیز ، قالب دموش تو بازارچه هست ، میتونید چکش کنید ولی وقتی که من قصد خرید از بازارچه رو داشتم ، یکی از گزینه هام بود قالب خیلی ساده و خوشگلی هست ، مخصوصا اگه کمی شخصی سازی بشه واقعا قشنگه.... دموی قالب : http://myprestashop.ir/demos/darchina2/من که در حدی نیستم که بتونم ایراد بگیرم ولی صد در صد ایرادی هم داشته باشه ( که فکر نکنم داشته باشه ) طراحش رفع میکنه.واقعا طراحی شیک و ساده ای داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در خرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2013 من نسخه 1.4 رو دارم استفاده میکنم خوب قطعا در کارکرد و کارایی فرقی بین 1.4 و 1.5 نخواهد بود ضمنا بهمن جان در خیلی موارد که حتی به قالب مربوط نبود مشکلات من رو با این قالب حل کرد . پس با اطمینان بخریدش و از پشتیبانی طراحش مطمئن باشید www.best-life.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m-r-r ارسال شده در خرداد 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2013 در اولین فرصت حتما سفارش میدم و همینجا اعلام میکنم. واقعا قالب زیبا و به صرفه ای هستش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در خرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2013 من دارم ازاین قالب استفاده میکنم عالی هست سرعت لود بایدخودببینی باورکنی سایتم دربدترین سرعت اینترنت تست کردم سرعت لود عالی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m-r-r ارسال شده در خرداد 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 سلاممن قالب رو خریدم و نصب کردم. اما یه سری ایرادهای جزئی دارم باهاش، کمک میکنید بهم ؟فروشگاه من : http://shop.persiansmart.com/index.phpبا مقایسه با نسخه دمو (http://myprestashop.ir/demos/darchina2/index.php) اختلاف ها و مشکلات مشهود هست. ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 قالب در همین یک رنگ طراحی شده است یا قابل تغییر هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 قالب ها اصولا در یک رنگ طراحی میشن ، در صورتی که خواستین در بازارچه یا پیام خصوصی مطرح کنید تا رنگبندی قالب رو براتون تغییر بدیم و به رنگ دلخواه دربیاریم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 نمیدونم پرسیدن این سوال در اینجا درست است یا خیر. چرا قالب هایی فارسی که با نسخه 1.5 سازگار باشند، اینقدر کم هستند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 به مرور زمان اضافه میشن دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 من استفاده کردم و عالیهwww.shop.maxstar.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m-r-r ارسال شده در تیر 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2013 خودم هم خرید کردم و استفاده میکنم، قالب زیبا و بسیار واضحی هست. ممنون از دوستان و بهمن عزیز.http://www.shop.persiansmart.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitra ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 من این قالبمو خریدم اما چیزی که توی دمو بود با چیزی که گرفتم فرق میکنهو ماله من که خریدم خراب و ترکیده و بهم ریخته هست و اصلا قابل استفاده نیستلطفا قالب سالم رو بهم بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 سلامبه انجمن خوش اومدیداحتمالا یا مشکل نصب دارید و یا اینکه پس از نصب قالب کامپایل روشن و کش را خاموش نکردیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 من این قالبمو خریدم اما چیزی که توی دمو بود با چیزی که گرفتم فرق میکنهو ماله من که خریدم خراب و ترکیده و بهم ریخته هست و اصلا قابل استفاده نیستلطفا قالب سالم رو بهم بدید بهمن جان چرا جنس خراب دست مشتری می دی؟؟؟؟ سالم هاش را گذاشتی زیر .. خراب ها و ترکیده هاش را به مشتری می دی * من فروشنده قالب نیستم اما دوست عزیز قالب سالم هست ... منتهی شما به درستی نصب نکرده اید و ترکیده نشون می ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 قالبی که شما دانلود میکنید همونیه که همه دانلود میکنن و استفاده میکنن ، مشکل از نصب و شیوه استفاده شما از قالبه . به عبارت دیگر مثل این میمونه شخصی با طرف دیگه چاقو یه چیزی رو میبره و هی میگه چرا پس نمیبره ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitra ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 یه مشکل پیدا شدهعکس های تصادفی که توی صفحه اول نشون میده مربوط به افزونهhomeslider سایز تصاویر بزرگ و کوتاه هست به طوری که کل ستون رو پر نمیکنه خب اونهایی که قالب دارچینا رو نصب کردند این مشکل رو چطور حل کردند ؟ممنون میشم یکی جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 خوب شما باید عکسای اسلایدر رو کلا پاک کنید و به جاش عکسای خودتون با سایز درست رو بذارین . سایز عکسا باید 300*720 پیکسل باشه . همچنین تو تنظیمات اسلایدر هم باید این سایز رو تنظیم کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitra ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 فرض کنید ما پرستا شاپ رو نصب کردیم در یک مسیری در هاستبعد می خوایم نام اون مسیر رو عوض کنیم و یه چیز دیگه باشهاونوقت کجا باید این تغییر مسیر رو معرفی کنیم که پرستا شاپ قاط نزنه ؟در توماتو شاپ یه فایل کانفیگ هست که این کارو انجام میده در پرستا شاپ کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 هر سوال رو در جای مربوط به خودش بپرسین ، اینجا فقط بحث قالب دارچیناست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitra ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 خب من براش یک صفحه ایجاد کردم در جای مناسبلطفا اونجا بهش جواب بدهhttp://presta-shop.ir/forum/Thread-3214-تغییر-نام-فولدر-نصب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitra ارسال شده در تیر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2013 در قالب دارچینادر بین کلید های بالای سایت جایی که نوشته صفحه اصلیچطور می تونیم اون کلید ها رو تغییر بدیم و یا به اونها چیزهای دیگری رو اضافه کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2013 اون ماژول لینک های دائمی هست و قابل تغییر نیست . البته منوی زیر اون قابل تغییره از پیکربندی ماژول منو . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitra ارسال شده در تیر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2013 یه مشکل در قالب دارچینابرای دیدن باید از مرورگر گوگل کروم استفاده کنید این مشکل در نسخه دمو هم قابل مشاهده هست به عنوان مثال به صفحه یک محصول بریدمثلاhttp://myprestashop.ir/demos/darchina2/index.php?id_product=1&controller=product می بینید که در پایین سایت نوار مرورگر کوگل کروم زیاد شده و می تونید بکشیدش به چپ و راست و در انتها سمت راست یک کلمه * بعدی * قابل مشاهده هست یه عکس هم ازش گرفتم با گوگل کروم صفحه بالا مربوط به دمو رو تست کنید در صفحات غیر دمو هم این مشکل به وجود میاد البته اگه تصویر و متن داشته باشنلطفا یکی راه حل این مشکل رو بگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2013 چنین مشکلی مشاهده نشد ، کروم هر روز نسخه جدید میده بیرون ، با آخرین نسخه که من دیدم مشکلی نداره ، اگه با کروم نسخه قدیمی دارین میبینین مرورگرتون رو بروز کنید . استفاده کنندگان از کروم تقریبا کاربران باهوش و با سوادی هستند و همیشه مرورگر خودشون رو بروز میکنند بنابراین مشکلی پیش نمیاد . ضمن اینکه چون کروم زود به زود نسخه میده بیرون سازگاری با تمامی نسخه ها امکان پذیر نیست متاسفانه و همیشه با آخرین نسخه فقط چک میشه . البته نوع سیستم عامل هم میتونه دخیل باشه ، نمیدونم چه سیستم عاملی دارین استفاده میکنید . سایر دوستان هم نگا کنند احتمالا فقط شما مشکل دارین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .