hamidtbt ارسال شده در تیر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2013 منم یه مشکل دارم . اینکه در لوگو من یک لینک وجود داره نمیدونم از تنظیمات نادرست من هست یا خیر الان روی چند تا از سایتهایی ککه این قالب را داشته دیدم همشون مثل دمو بودند و اسم فایل لوگو اونها logo.png بود در صورتی که اسم لوگو من logoplace.png و اصلا تو فایل دانلودی که از بازارچه داشتم فایل logo.png وجود نداره . و من هم همین فایل logoplace.png ویرایش کردم . حالا میخوام او لینکی که در عکس مشخص کردم حذف بشه.آدرس سایت من reynoon.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2013 شما نباید اون فایل logolace رو ویرایش میکردین . اون مال ساختار قالبه و مکان قالب رو مشخص میکنه . شما باید یک لوگو با نام logo.png داخل پوشه img روت اصلی بذارید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در تیر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2013 خوب من قبل از اینکه اون فایل را ویرایش کنم یه فایل به همون اسم گذاشتم . ولی هیچ اثری نکرد . مجبور شدم اون فایل را ویرایش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2013 در تنظیمات تصاویر / نوع تصویر رو روی png ( نوع دوم ) قرار دهید . بعد لوگو رو با فرمت png از مدیریت آپلود کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در تیر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2013 ممنون درست شد . اشتباه من در این بود که عکس را در پوشه قالب می ریختم و در بالا که گفتید روت فهمیدم باید اونجا بریزم . بازم تشکر از شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed resident ارسال شده در مرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2013 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مدیر انجمن لطفا اگه میتونید کمکم کنید قالبه سایتم که نسخه ی 1.5 دارچینا هست درست بشه چطور باید اسمها و ترکیباته منوی سایتمو تنظیم کنم واقعا کلافه شدم این ادرسه سایتمه اگه کسی میتونه بگه مرسیییfilm2serial.in نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimiagari ارسال شده در آبان 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2013 با سلام ، بنده هم همین مشکل رو دارم ، منوی افقی بالای قالب دارچینا 1.5 چطور تغییر میکنه ؟ لطفاً محل تنظیمات این منو را بفرمایید . با تشکر با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مدیر انجمن لطفا اگه میتونید کمکم کنید قالبه سایتم که نسخه ی 1.5 دارچینا هست درست بشه چطور باید اسمها و ترکیباته منوی سایتمو تنظیم کنم واقعا کلافه شدم این ادرسه سایتمه اگه کسی میتونه بگه مرسیییfilm2serial.in نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2013 ماژول دیفالت پرستاشاپ هست ، از پیکربندی ماژول منو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moosa1365 ارسال شده در آبان 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2013 سلام من تو بازارچه هم میل زدم و مشکلم رو مطرح کردم جواب اومد که باید در تاپیک مربوط به قالب پیگیری کنممشکلی که در قالب وجود داره و در دموی قالب هم میتونید ببینید اینه که وقتی کاربر وارد قسمت توضیحات بیشتر یه محصولی میشه، بخش کلمات کلیدی به صورت یک تک لینک وجود داره در حالی که برای هر تگ باید لینک جداگانه ای اختصاص داده بشه، حتی وقتی روی این لینک یکپارچه کلیک میکنیم به صفحه اصلی برمیگردیم چه تغییراتی باید اعمال بشه تا این مشکل برطرف بشه و کلمات کلیدی هر محصول به درستی شناخته بشه؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2013 کلمات کلیدی در صفحه محصول فعلا به همین صورته و این مشکل فقط برای شما نیست ، در آپدیت های آینده احتمالا تصحیح خواهد شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در آبان 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2013 سلام سبد خرید در قسمت سمت راست واسه من نمیاد ؟ چی کار کنم که بتونم قالب رو از طریق مدیریت نصب کنم و به صورت دستی نصب نکنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2013 اینو در تاپیک دیگری پرسیده بودین و راه حلش هم پشتیبان هاست شماست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosein67 ارسال شده در آبان 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2013 اینو در تاپیک دیگری پرسیده بودین و راه حلش هم پشتیبان هاست شماست .به پشتیبانی هاست بگم چی کار کنه خب؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr_fanta ارسال شده در آبان 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2013 با سلاماقا بهمن ماژول نظرات مشکل داره تو این تاپیک خودتون هم اشاره کردید .ولی من متوجه نشدم مشکل از کجاست و چطوری باید درستش کرد.ممنون راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
peymanho867 ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 دو تا سوال داشتمچرا برای این قالب ماژول یاهو کار نمیکنهبرای تغییر جای گزینه تماس با از فوتر چیکار باید بکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warrior ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 دروداین سایت من هست http://gsm-mobile.ir/index.phpنمیدونم چیکار کنم که این محصولات به ترتیب کناره هم قرار بگیره و نوشته هاش تو هم نباشهیعنی محصولات هم توی یک ردیف باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezahi2 ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 من با هر فرمتی لوگو میذارم بازم نشون نمیده!! با همه مرورگرها هم امتحان کردم نمیشه! http://www.xum.ir/images/2014/08/18/dd9446f.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 تاپیک قالب رو بخونید .یک فایل به اسم logo با فرمت png در پوشه themes/darchina/img کپی کنید و تمام . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .