javad_lee ارسال شده در خرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2013 سلام همینطور که از نام تاپیک مشخص هست یه همچین ماژولی واقعا واسه پرستاشاپ (1.4.9.0) که بیشترین استفاده همین ورژن هست لازمه من تاحالا همچین ماژولی ندیدم آیا وجود داره که مثلا تاریخ اخرین بروزرسانی سایت رو در یک بلوک نشون بده یا مثلا تاریخ هر روز رو نشون بده و ما بنویسیم اخرین تاریخ بروزرسانی سایت . حتی نسخه انگلیسی این ماژول هم پیدا نمیشه ؟ نسخه فارسی کسی نمیتونه این ماژول رو بنویسه ؟ فک کنم راحت باشه اگه خودم میتونستم که میساختم!!! خلاصه اینکه اگه کسی میتونه این ماژول رو بنویسه اعلام کنهکسی هم همچین ماژولی رو داره لطفا لینکشو بذارهو در اخر نسخه انگلیسی هم باشه فعلا میتونیم باهاش کار کنیم ولی اگه فارسی باشه که عالیه با تشکر از دوستان گرامی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2013 بنده این ماژول رو نوشتم و در خدمتون با قابلیت درج خودکار و بدون دخالت شما تاریخ آخرین ویرایشی که روی هر محصول داشتید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .