mossi ارسال شده در خرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2013 سلام من یک فروشگاه دیگه زدم که فقط محصولات دانلود در آن هست میخوام در صفحه ی ثبت نام آدرس و کد پستی و... نباشه .آیا میشه حذفشون کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad99 ارسال شده در خرداد 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2013 سلامبه این تاپیک بروپست آخرhttp://presta-shop.ir/forum/Thread-3054-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF?action=lastpost سال خوبی داشته باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در تیر 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2013 ّببینید کلا میخوام کسی ثبت نام نکنه فقط یک ایمیل و شماره تلفن بزاره و پرداخت کنه همین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در تیر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2013 خب ورژن پرستاشاپ شما اگه 1.5 باشه از مدیریت میشه فیلد ها رو کنترل کرد تا حدودی ولی تا این اندازه باید براتون شخصی سازی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در تیر 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2013 بله نسخه 1.5 هست میشه بهم بگید چجوری؟قیمت شخصی سازی هم بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در تیر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2013 سلام دوست گرامی برای محدود کردن فیلد ثبت نام میتونید از قسمت تنظیمات -> مشتریان فیلد نوع پروسه ثبت نام رو روی گزینه فقط ایجاد حساب کاربری بزارید که در این صورت باید فیلد شماره تلفن هم غیر فعال کنید اگر به شخصی سازی بیشتری نیاز دارید باید از فرم تماس با ما بازارچه سفارش تون رو مطرح کنید موفق باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad99 ارسال شده در تیر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2013 ّببینید کلا میخوام کسی ثبت نام نکنه فقط یک ایمیل و شماره تلفن بزاره و پرداخت کنه همیناول که کلا نمیشه کسی ثبت نام نکنه یعنی از پرداخت مهمان استفاده کنه چون ماژول های پرداخت اینجوری کار نمی کنن شما میتونی فیلد های غیر ضروری رو پاک کنی و فیلدهای ضروری رو هم یه مقدار پیش فرض بدی تو این تاپیک دوستان ساده توضیح دادن http://presta-shop.ir/forum/Thread-1309-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84 منم خودم حذف کردم فقط علاوه بر این ها نام و نام خانوادگی هم نگه داشتم ایمل رو هم که مجبوری بزنی چون باید فاکتور براش ارسال شه می تونی اینجا ببینی pcmehr.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در تیر 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 شما تستش نکردی من این عمل را انجام دادم مثل شما شد ولی تا همه را پر میکنی دکمه ثبت نام میزنی میگه کد پستی را وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2013 دوست عزیز بیخودی راهنمایی نکن من فقط حساب کاربریو زدم هیچ فرقی نمیکنه بلاخره آدرس رو میگیره در واقع این یک نقطه ضعف پرستا 1.5 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2013 سلاماز طریق قالب میشه تا حدودی فیلدها رو کم کرد ولی خلاصه کردن بیشتر نیاز به شخصی سازی داره و به این راحتی نیستموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .