agahassan ارسال شده در تیر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2013 سلام ببخشید تو فروشگاه یک بلوک هست با نام اطلاعات که اینا زیر مجموعش هست تحويلتعهدات قانونيشرايط و ضوابط استفادهدرباره ي ماپرداخت امنسیاست حفظ اسرارحق بهرهبرداریفروشگاه های ماچجوری میشه متن اینارو تغییر داد ؟ مثلا تو هر کدوم میری یه توضیحی داره چجوری میشه اونو تغییر داد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در تیر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2013 سلام دوست گرامی تعدادی از لینک ها که مربوط به بخش مدیریت محتوا هست و میتوانید از آنجا کم و زیاد کنید برای نمایش یا عدم نمایش لینک ها به ماژول بلوک مدیریت محتوا در قسمت ماژول ها بروید و در قسمت پیکربندی میتونید مدیریت بلوک سمت راست و فوتر را انجام دهید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agahassan ارسال شده در تیر 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2013 عزیزم فکر کنم واضح گفتم دیگه :| گفتم میخوام متنشونو عوض کنم نه اینکه از حالت نمایش برشون دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2013 دوست عزیز در تب ابزارها و زیر منوی مدیریت محتوا (CMS) می تونید تغییر بدید.یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2013 سلامدوستمون هم همین رو گفتندبرید به قسمت ابزارها >> مدیریت محتوا این لیست میاد براتون و هر کدوم رو خواستید تغییر بدید، روی دکمه مربوط به ویرایش کلیک کنیدپیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agahassan ارسال شده در تیر 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 ممنون این حل شد قسمت ابزار هارو دوستمون نگفته بود . یک سوال دیگه وقتی یکی نظر ارسال میکنه مدیر فقط میتونه اونو تایید کنه چجوری میشه یک نضر رو ویرایش یا حذف و یا پاسخ داد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 چنین امکانی وجود نداره تو ماژول نظرات . تو نسخه 1.5 امکانات بیشتری داره اما پاسخ دادن به نظرات وجود نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agahassan ارسال شده در تیر 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2013 از تو دیتابیس دست کاری کنم خراب میشه ؟ حذف کنمو ویرایش کنمو این حرفا ؟ راستی تو یاهو انلاین شو کارت دارم باو چرا پیدا نیستی تو یاهو ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .