mossi ارسال شده در تیر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2013 سلام من میخوام یک محصول قابل دانلود که حجم آن 30 مگ است را داخل سایتم بزارم رفتم توی تنظیمات برای بالا بردن محدویت حجم آپلود فایل که آن را بالا ببرم ولی متاسفانه نشد و نوشت : شما باید محدودیت آپلود فایل را در هاستتان بالا ببریم میشه آموزش بدید چجوری بالا ببرم توی سرورم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در تیر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2013 سلام من میخوام یک محصول قابل دانلود که حجم آن 30 مگ است را داخل سایتم بزارم رفتم توی تنظیمات برای بالا بردن محدویت حجم آپلود فایل که آن را بالا ببرم ولی متاسفانه نشد و نوشت : شما باید محدودیت آپلود فایل را در هاستتان بالا ببریم میشه آموزش بدید چجوری بالا ببرم توی سرورم؟عزیز شما فایل ات را بصورت دستی و از طریق سرورت آپلو کن... توی بخش محصول مجازی لینک دانلودش را در قالب یه فایل txt بذار... مشتری که پرداخت بکنه، لینک دانلوده یا در واقع همون فایل txt براش می ره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2013 از مدیر هاستت باید بخوای تا برات این گزینه رو افزایش بدهیااول یه فایل کوچک رو به عنوان محصول آپلود کن و بعد فایل اصلی رو تو پوشه دانلود پرستاشاپ با همان نام جایگزین کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در تیر 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2013 فولدری که فایل ها در آن قرار دارد کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در تیر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2013 سلام دوستان عزیز تا اونجا که من مشاهده کردم محصولاتی که به صورت دانلودی در صفحه افزودن محصول اضافه میشه به صورت کد شده نگهداری میشه که نتونن با پیدا کردن آدرس پوشه دانلود کنن باید این موضوع به طور کلی حل بشه داخل پوشه download هم فایل ها به صورت کد شده نگهداری میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2013 سلامدرسته موسی جانراه اصلی همونه که از طریق هاست این محدودیت برداشته بشهpost_max_size در فایل php.ini باید روی 30مگ یا هر چیزی که مایلید قرار بگیرهاین روشی که من گفتم واسه زمانیه که دسترسی به هاست و مدیر هاست ندارید یا براتون انجام نمیدنوقتی یه محصول کم حجم رو در بخش مدیریت آپلود کنید، یه لینک بهتون میده که داخل اون لینک اسم فایل کد شده موجوده (مثلا : file=6ef5bcbb3866852bfe)حالا فایل جدید رو با همین نام جایگزین کنیددقت داشته باشید که پسوند هر دو فایل باید یکی باشه و فایلها وقتی کد میشوند پسوندشون حذف میشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
earth ارسال شده در شهریور 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2013 سلام میشه بگیدphp.ini در کجا هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 در هیچ جا نیست ، اگه این امکان رو هاستتون پشتیبانی کنه ، بهشون پیام بدین اون فایل رو براتون بفرستن و بعد بذارین داخل روت اصلی سایتتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
earth ارسال شده در شهریور 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 ممنون از جوابتونولی اگر اونا این کارو نکردند اون وقت چی کار کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2013 هیچی ، هیچ کاری از دستتون برنمیاد ، اگه نیاز داشته باشین مطمئنا چاره ای جز تغییر هاست نخواهید داشت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .