mosimosi ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید در پرستا شاپ من مشکل کش شدن رو دارم . یعنی بیشتر مواقع با مشکل پرداخت سبد خرید مواجه میشم وقتی کش و کوکی هارو پاک میکنم مشکل حل میشه.چیکار کنم که اصلا کش و کوکی نداشته باشه سایت با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 این مشکل شما از جای دیگری هست چون کش برای هرچه سریعتر لودشدنه کوکی هم مسئول خیلی از کارهایی هست که بدون اون سایت عملا از کار میوفته ولی شما اگه مصر هستید از قسمت تنظیمات کارایی ها در نسخه 1.4 و از قسمت پارامتر های پیشرفته قسمت کارایی در نسخه 1.5 کش رو خاموش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 منم دقیقا این مشکل را دارم هم با فایرفاکس و هم با کروم بعضی وقتها با مشکل سبد خرید و ورود به سایت مواجه میشم و وقتی کش مرورگر را پاک میکنم درست میشه . فکر کنم همین باعث شده ثبت نام و خرید کم باشه . با تشکر از کمک دوستاناین مشکل شما از جای دیگری هست چون کش برای هرچه سریعتر لودشدنه کوکی هم مسئول خیلی از کارهایی هست که بدون اون سایت عملا از کار میوفته ولی شما اگه مصر هستید از قسمت تنظیمات کارایی ها در نسخه 1.4 و از قسمت پارامتر های پیشرفته قسمت کارایی در نسخه 1.5 کش رو خاموش کنیدمن از نسخه 1.5 استفاده میکنم وقتی قسمت کارایی را باز میکنم همیشه میزنه 3 هشدار وجود دارد اینا : برای استفاده از Memcached، شما میبایست افزونه ی Memcache PECL را بر روی سرور خود نصب کنید.http://www.php.net/manual/fa/memcache.installation.phpبرای استفاده از APC شما باید افزونه APC PECL را بروی سرور خود نصب نمایید.http://php.net/manual/fa/apc.installation.phpبرای استفاده از Xchace ، شما باید افزونه ی Xcache را بر روی سرورتان نصب کنید.http://xcache.lighttpd.netمیخواستم بدونم طبیعیه یا مشکل از هاست منه؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 اینا افزونه های خاص هستند که رو هاست نصب نشدند و معمولا به طور پیش فرض این 3هشدار وجود دارهشما اگر میخواید استفاده کنید باید نصبش کنید ولی به طور عادی کش و کوکی روی فروشگاه های دیگه مخصوصا 1.5 مشکلی تا بحال نداشتن باید بررسی بشه سایتتون در صورت نیاز با بازارچه تماس بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در تیر 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 من با اینکه کش پرستارو غیر فعال کردم ولی همچنان این باگ باقیست و نمیدونم چیکار کنم کسی جوابی برای این مشکل پرستا 1.5 نداره ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 آدرس سایت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در تیر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 www.towelstore.ir همیشه اینطور نیستا بعضی وقت ها کش اذیت میکنه و مشکل تو خرید ایجاد میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در تیر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 کسی راه حل براش نداره ؟؟؟اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 هیچ کدوم از محصولاتت موجودی نداره که بشه تست کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در تیر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 این موجودی دارهhttp://www.towelstore.ir/index.php?id_product=8&controller=product#/%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA%DB%8C نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 مشکل خاصی ندیدمسایتتون هیچ خطایی هم نمیدهفردا چند بار دیگه تست میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در تیر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 من با سه مرورگر فروشگاه شما رو تست کردم و با مرورگر کروم یک سفارش با آدرس تست کش و کوکی ثبت کردم. هیچ مشکلی نبود. مطمئنید مشکل از سیستم کامپیوتری که سایتتون رو بررسی کردین نیست؟بجز کش فایل های قالب روی سرور، تغییراتی بر روی سیستم کش مرورگر خودتون ایجاد نکردین؟دستوری در فایل اچ تی اکسس کپی نکردین که روی کش مرورگر تأثیر بذاره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در تیر 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2013 من خیلی ممنونم باببته پیگیریتوننه هیچ جاییشو دستکاری نکردمروی 5 تا کامپیتر امتحان کردم 4 تاش مشکلش وقتی حل شد که کش مرورگرشونو پاک کردم یکیش مشکل نداشت! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در تیر 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 اخرم کسی نگفت چجوری این باگ بزرگ رو حل کنم!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
svahids ارسال شده در مرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2013 با سلام خدمت همه دوستانمنم همین مشکل رو روی دو تا فروشگاه داشتم امیدوارم راه حل زیر مشکلتونو حل کنه. در بخش مدیریت -> تنظیمات -> سئو و Url ها -> دقت نمایید که دامنه فروشگاه و دامنه SSL بدون www وارد شده باشند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .