hamidhassas ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 آقا چرا کاربر نمیتونه پس از وارد کردن ایمیل و پسورد لاگین کنه وقتی ایمیل و پسورد رو میزنم دو باره بر میگرده سرجاش و هیچ پیغامی هم داده نمیشه و حتی وقتی که یک محصول رو به سبد خرید اضافه میکنم و بعد میزنم پرداخت وقتی صفحه باز میشه هیچ چیزی در سبد خرید نیست نسخه پرستا 1.4.6.2اینترنت اکسپلورر رو هم ریفرش ، برگردوندن به حالت اول ، خذف تمامی ماژول ها و نصب دوباره و ... انجام دادم باز هم نشد که نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 سلامابتدا با یه مرورگر دیگه تست کنیداگه مشکل باز هم وجود داشت ، دیباگ رو روشن کنید تا خطاهای احتمالی رو ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در تیر 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2013 با تمام مرورگرها مشکل داره دیباگ هم روشن هست و در هیچ جایی خطا رو نشون نمویده باید چکار کنماین هم آدرس فروشگاه http://shop.hassas-computer.comاین هم یوزر و پسورد [email protected]1234567 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2013 هیچ مشکلی نداشت و به راحتی وارد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 سایت من هم این مشکل رو دارهبا اکسپلورر و فایرفاکس وارد نمی شه و سبد هم خالی می شه. ولی با کروم اجرا میشه. فایرفاکس 21 نصب کردم. کوکی ها رو همه پاک کردم. سیستم رو ریستارت کردم ولی باز هم وارد حساب کاربری نمی شهنسخه152biaketab.irکجا رو باید تنظیم کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در مرداد 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 متاسفانه این مشکل وجود دارد و تا حالا برطرف نشده این مشکل از خود پرستا هست که یک سری کوکی رو سیستم کاربر قرار میده وقتی که مدت زمان این کوکی ها روی سیستم کاربر قرار میگیره این مشکل رو ایجاد میکنهاما 2 راه برای برطرف سازی این مشکل بیشتر وجود ندارد1- اینترنت اکسپلورر رو باز کنید از منو ابزار گزینه Tools و بعد Internet options رو انتخاب کرده به تب Advance رفته و اول گزینه Restore Advace setting رو زده و بعد گزینه Reset و در پنجره باز شده تیک delete personal settings را زده و بعد دکمه Reset و بعد OK را بزنید سپس اینترنت اکسپلورر را ببندبد و بعد باز کنید مشکل برطرف شده است 2- اگر مرحله قبل را انجام دادید و مشکل شما برطرف نشد نرم افزار CCleaner را دانلود و بعد نصب و حتما کرک کنید و سپس تمامی تک های تب های windows و application را زده و بعد روی دکمه analizye کلیک کنید صبر کنید کار اسکن تمام شود و سپس روی گزینه Run Cleaner کلیک کنید. پس از اتمام کار سیستم را ریستارت کنید. مشکل شما برطرف شده است. درصورتی که هیچ یک از کارهای گفته شده جواب نداد تمامی ماژول های پرستا را حذف و دوباره نصب نمایید. در غیر این صورت از آدرس زیر با ما تماس بگیرید.http://www.hassas-computer.com/contact نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 ممنون با روش یک حل شد. برای فایر فاکس هم اگر راه حلی وجود داره لطفا توضیح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در مهر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2013 ببخشیید یک مشکل اینجوری هم من دارم وقتی که در قسمت پرداخت سبد خرید کسی بخواد وارد حساب کاربریش بشه ارور زیرو میده البته با اینترنت اکسپلوررtechnical error: unable to send informatiosDetails:Error thrown: [object Objec] text status: error نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .