mehran2020 ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 با سلام و عرض ادب بنده یک مشکلی در پرستاشاپ دارم هر کاری هم کردم حل نشد! همونطور که در تصویر می بینید منوی Drop Down ای که باز شده عنوانش هست صفحه اصلی! من می خوام عنوانش رو به محصولات تغییر نام بدم. چه جوری این کار ممکنه؟ ممنون میشم مدیران و دوستان عزیز راهنمایی بفرمایند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 سلامدر قسمت ترجمه ها ، ترجمه ماژولهای نصب شده رو انتخاب کنید و در ماژول مربوطه ، هر اسمی که مایلید قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در تیر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 سلامدر قسمت ترجمه ها ، ترجمه ماژولهای نصب شده رو انتخاب کنید و در ماژول مربوطه ، هر اسمی که مایلید قرار بدیدممنون دوست عزیز بابت پاسختون اما من نمی تونم از داخل پرستا این کار رو انجام بدم چون این پیام رو میده: هشدار، فراهم کنندهی هاست شما حداکثر تعداد فیلدهای قابل ارسال در یک فرم را محدود کرده است:1000 تا لطفا از ارایه کنندهی هاست درخواست کنید تا محدودیت post و request برسد به 3025 حداقل یا فایل ترجمه را دستی ویرایش نمایید. میشه بگید فایلش کجاست تا از روی سرور ترجمش رو تغییر بدم؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 برای رفع مشکل ترجمه در انجمن جستجو کنید، قبلا پاسخ داده شده فایل ترجمه هر ماژول هم به اسم fa.php در پوشه هر ماژول موجوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در تیر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 برای رفع مشکل ترجمه در انجمن جستجو کنید، قبلا پاسخ داده شده فایل ترجمه هر ماژول هم به اسم fa.php در پوشه هر ماژول موجودهپیداش کردم. تو پوشه Modules یه پوشه هست به نام BlocktopMenu منتها داخلش که میرم دو تا فایل fa.phpو fr.php هستند که داخل fa.php هیچی نشون نمیده!ولی داخل fr.php پره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در تیر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 از فایل اصلی پرستا که دانلود کردید برای نصب، کپی کنید با نوت پد بازش کنید و متن مورد نظر را تغییر بدیدیا اگر ندارید فایل فارسی ماژول را براتون گذاشتم دانلود کنید.fa.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در تیر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 مشکلتون حل شد؟چون فکر نمی کنم ربطی به ترجمه داشته باشه و این کلمه تزریقی از نصب بسته پرستاست و نه ماژول مربوطه و اون فقط جدول تزریقی رو می خونه و از خوراک خود جدول پرستا استفاده می کنهمگه اینکه خود ماژول هم جایگزین کرده باشهبله منم فکر کنم توی ماژول نباشه چون یه دسته بندی به نام " صفحه اصلی " در پرستا وجود داره که به هیچ عنوان هم نه میشه حذفش کرد و نه اینکه اسمش رو تغییر داد!شما راهشو بلدین از کجا باید اسمشو عوض کرد؟راستی من می خوام لینکش هم به آدرس صفحه اصلی فروشگاه یعنی Shop.EnglishPro.ir تغییر پیدا کنه؟ چجوری ممکنه؟اگر محبت کنید راهنمایی کنید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 مشکلتون حل شد؟چون فکر نمی کنم ربطی به ترجمه داشته باشه و این کلمه تزریقی از نصب بسته پرستاست و نه ماژول مربوطه و اون فقط جدول تزریقی رو می خونه و از خوراک خود جدول پرستا استفاده می کنهمگه اینکه خود ماژول هم جایگزین کرده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 اگه در پیکربندی ماژول امکان تغییر ندارید، باید دیتابیس مربوط به این ماژول رو پیدا کنید و از اونجا تغییرش بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2013 ماژول منو رو باز کنید و ببینید میتونید تغییر بدید یا یک منوی جدید ایجاد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در تیر 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2013 ماژول منو رو باز کنید و ببینید میتونید تغییر بدید یا یک منوی جدید ایجاد کنیدداخل ماژول منو گزینه ای برای اینکار وجود نداره فکر کنم این یه Category پیشفرضه که به ماژول ارتباطی نداره! باید از طریق خود پرستا این دسته بندی پیش فرض رو تغییر نام بدیم که اونم بلد نیستم!! من دیدم بعضی فروشگاه ها که از پرستا استفاده می کنند این کار رو کردند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2013 خب برای این کار دو راه داریدیا با استفاده از ماژولیا در دیتابیس و جدول ps_category_lang نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در تیر 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2013 خب برای این کار دو راه داریدیا با استفاده از ماژولیا در دیتابیس و جدول ps_category_langممنون دوست عزیز واقعا دستتون درد نکنه یکی از مشکلاتم رو حل کردید. رفتم از دیتابیس جدول فوق رو ویرایش کردم حل شد. بازم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .