damavand2013 ارسال شده در تیر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 سلام.من پرستاشاپ روروی هاست نصب کردم.اون تعدادپوشه هایی هم که لازم بوروپرمیشن روروی777تنظیم کردم،فایل ایندکس روهم پاک کردم ولی بازم صفحه اول فروشگاه نمیادچکارکنم؟لطفاکمکم کنید.ممنون آدرس سایت www.3kansshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده اون خطا رو اینجا بذارین تا بگم مشکل از چیه . البته اگه از لوکال انتقال دادین ، طبیعیه و باید مراحلی رو طی کنید تا نشون بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
damavand2013 ارسال شده در تیر 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 سلام.ازقسمت پارامترهای پیشرفته،پایانه نمایش اشکال زدایی هست اینکارروکردم.بالای همون صفحه این 3پیغام روداده1-برای استفاده از Memcached، شما میبایست افزونه ی Memcache PECL را بر روی سرور خود نصب کنید2-برای استفاده از APC شما باید افزونه APC PECL را بروی سرور خود نصب نمایید3-برای استفاده از Xchace ، شما باید افزونه ی Xcache را بر روی سرورتان نصب کنید.درقسمت پارامترهای پیشرفته-وب سرویس این دوتارودادهبرای فعال کردن وب سرویس پرستا شاپ، لطفا فایل .htaccess را از بخش "کارایی ها - سئو و URLها" ایجاد کنید.در صورت امکان، استفاده از SSL (https) برای ارتباطات خدمات وب ترجیح داده میشود، همان طور که آن از مسائل امنیتی از نوع "انسان در مرکز"دوری میکند.درقسمت گزارش هاهم زده آیتمی پیدانشد.فروشگاه رومستقیم روی هاست نصب کردم،ضمنانیازهست اون 3گزینه اول رو Memcache PECL، APC PECL،Xcache روی سرورنصب کنم؟.اگه نیازهست اطلاعات هاست روروی پیغام خصوصی بدم زحمت بکشی بررسی کنی.ممنون ازلطفت http://www.3kansshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 برای دیباگ در انجمن جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
damavand2013 ارسال شده در تیر 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 سلام.دیباگ روروشن کردم.ازکدوم قسمت بایدخطاروپیداکنم؟توقسمت گزارش هاکه چیزی نبود،جاهای دیگه هم فقط همونایی که درپست قبلی گفتم.حالابایدچکارکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 خوب حالا باید برین تو صفحه اصلی فروشگاهتون ببینید چه خطایی میده . الان که من دیدم خطای 403 رو میده که فکر نمیکنم به پرستاشاپ مربوط باشه و باید به هاستتون مربوط باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad25 ارسال شده در تیر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 منم موقع نصب همین مشکلات داشتم تیک زدم خودجایی که هاست خریدم برایم نصب کردشماتیک بزن برات نصب کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
damavand2013 ارسال شده در تیر 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 ممنون ازهمتون بخصوصB.A.H.M.A.N پس تیکت میدم به هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 سلام من هاست را میخوام عوض کنم . یه سرور مجازی گرفتم . اطلاعات را جابجا کردم ولی با ارور زیر روبرو شدم . به پشتیبانی اعلام کردم این مطلب را برای من نوشتند در حال حاضر سایت شما با خطای memcache روبروست که برای رفع آن لازم است از IP 127.0.0.1 به جای IP قبلی استفاده کنید [Fri Jun 13 04:05:15 2014] [error] [client 46.165.242.241] PHP Notice: Memcache::getstats(): Server 185.4.30.163 (tcp 11211) failed with: Connection timed out (110) in /home/admin/domains/asarayan.ir/public_html/classes/cache/CacheMemcache.phpon line 52 IP را در دیتا بیس تغییر دادم ولی متاسفانه با ارور زیر روبرو شدم [PrestaShopException]No access reference in table module_access for id_module 33.at line 1743 in file classes/module/Module.php 1737. self::$cache_permissions[$employee->id_profile][$row['id_module']]['configure'] = $row['configure'];1738. }1739. }1740. 1741. if (!isset(self::$cache_permissions[$employee->id_profile][$id_module]))1742. throw new PrestaShopException('No access reference in table module_access for id_module '.$id_module.'.');1743. 1744. return (bool)self::$cache_permissions[$employee->id_profile][$id_module][$variable];1745. }1746. 1747. /** ModuleCore::getPermissionStatic - [line 2277 - classes/controller/AdminController.php] - [2 Arguments]AdminControllerCore->getModulesList - [line 1570 - classes/controller/AdminController.php] - [1 Arguments]AdminControllerCore->renderModulesList - [line 1493 - classes/controller/AdminController.php] - [0 Argument]AdminControllerCore->initContent - [line 111 - controllers/admin/AdminLoginController.php] - [0 Argument]AdminLoginControllerCore->initContent - [line 167 - classes/controller/Controller.php] - [0 Argument]ControllerCore->run - [line 349 - classes/Dispatcher.php] - [0 Argument]DispatcherCore->dispatch - [line 50 - asradmin/index.php] - [0 Argument]Directory /home/admin/domains/asarayan.ir/public_html/log is not writable راه حلی هست تا این ماژول را از طریق دیتا بیس غیر فعال کنیم تا مشکل برطرف بشه یا مشکل از جای دیگری است . لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 شما IP رو کجا تغییر دادید؟شماره آیدی ماژول ۳۳ هستبه جدول ماژول برید و حذفش کنیدالبته مسئولیت مشکلات بعدی به عهده خودتون هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 داریم روی یه هاست تست می کنیم اگر مشکلی نباشه سایت را جابجا کنیم که متاسفانه با سایت ما بالا نمیاد و صفحه سفید میده همه چیز را تقریبا بررسی کردیم ولی متاسفانه به نتیجه ای نرسیدیم حالا فکر میکنم شاید مشکل کانفیگ سرور باشه ولی به قطعیت نرسیدیم ممنون از پیگیری شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 صفحه سفید مشکل نیست. خطای پنهان شده هستباید دیباگ رو روشن کنید تا به جای صفحه سفید خطا رو ببینیدقبل از هر ارسال جستجو کنید لطفا Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .