puzzelfix ارسال شده در اسفند 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2013 من گردونه رو حذف کردم بی زحمت نصبش کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2013 با سلام www.puzel.irاقا بهمن ویرایشگر متن صفحه اصلی من کار نمی کنهیک نگاه میندازین فکر کنم با چیزی تداخل دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2013 موردی که تازگی به ان برخورد کردم پخش پر فروش هاست که تعداد فقط 5 محصول را نمایش می دهد که این موضوع باعث خالی ماندن 3 فیلد می شود لطفا نمایش را یا 4 تا کنید یا 8 تا کامل پر شود با تشکر تقی خا نیپازل فیکش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در اسفند 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2013 با سپاس فراوان از بهمن جان بخاطر این قالب بسیار زیبا و کم نقص ، من به شخصه از این قالب خیلی راضیم. یه درخواست هم داشتم : من کلا با بخش مقایسه پرستا مشکل دارم. ولی وقتی قالب ترمه رو دیدم . متوجه شدم که آقا بهمن این مشکل رو به خوبی رفع کردن میخواستم این قابلیت رو هم به قالب سبز و خاکستری 3 اضافه کنند.با تشکر. تصویر مقایسه در پرستا پیش فرض : (اگه توجه کنین ترتیب ویژگی ها به هم میخوره) http://upload7.ir/images/11515130426270639936.jpg تصویری از بخش مقایسه قالب ترمه : (کلا هم از نظر ظاهر و هم از نظر ترتیب مشکلات تصویر قبلی رو نداره) http://upload7.ir/images/22106314272208279490.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hbgroup236 ارسال شده در فروردین 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 من از ماژل سبزو خاکستری 3 استفاده میکنم خیلی راضیم WWW.MAADIRANSHOP.COMبا سلام آقا بهمن من با ماژل افقی قالب سبزو خاکستزی مشکل دارم چیزی رو چند بار ثبت کردم حالا میخوام خذف کنم نمیشه میشه بیزحمت نگاه بیاندازید WWW..maadiranshop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 اوکی بررسی میکنم ، مشخصات مدیریت رو میل کنید به ایمیل پشتیبانی . اینجور مشکلات هم در ایمیل مطرح کنید ، مشکلاتی که نیاز به بررسی دارند و فقط مشکلات عمومی تر رو در این تاپیک مطرح نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2014 با سلامwww.puzel.ir بارهای بار مشتری ها به من پیغام و ایمیل زدن و می گن که ما سبد خرید را واسه ثبت سفارش پیدا نمی کنیم لطفا رنگ سبد خرید در بالای سایت رو یا جیغ تر کنید و یا مثل قسمت ارتباط با ما در سمت راست صفحه بکنید تا در همه انجام مراحل تو دید باشد تا مشتری به راحتی انرا پیدا کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2014 آپدیت و تغییرات دیگری برای این قالب ارائه نخواهد شد و آخرین آپدیت هم که چندین پست بالاتر ذکر شده . اگر بالا نمیتونن پیدا کنن مشتری هاتون ، برین به ماژول تنظیمات قالب و سبد خرید در بالا رو غیرفعال کنید تا در سمت راست سایت ( ستون راست ) ظاهر بشه و بهتر دیده میشه اونجوری . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در فروردین 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2014 با سلاماقا بهمن ببخشید من 2 تا سوال داشتم 1- در بخش توضیحان قالب بر روی کلید اضافه کردن به سبد خرید یه علامت سوال میاد و میره . من چجوری میتونم این مشکل رو حل کنم ؟2- من در هیدر میتونم به جای تصویر jpg از فلش استفاده کنم ؟ چجوری ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2014 با سلامدر سایت من قیمت محصول رو در شاخه صفر نشان میدهد و وقتی روش کلیک میکنیم قیمت اصلی رو نشان می دهد مشکل از کجاستلینک:http://www.puzel.ir/29-samsung?orderby=quantity&orderway=desc نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2014 مشکل از تغییرات آخر شماست ، اگر قبلا درست بوده حتما یه کاری شده که الان نادرسته . بگردین ببینید چیکار کردین اخیرا . میتونید قالب دیفالت رو هم روشن کنید از مدیریت و ببینید که رو اون هم مشکل دارین یا نه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2014 با سلاماقا بهمن ببخشید من 2 تا سوال داشتم 1- در بخش توضیحان قالب بر روی کلید اضافه کردن به سبد خرید یه علامت سوال میاد و میره . من چجوری میتونم این مشکل رو حل کنم ؟2- من در هیدر میتونم به جای تصویر jpg از فلش استفاده کنم ؟ چجوری ؟با تشکرسوال اولتون ، مشکل قالبه ( به ادامه مطلب توجه کنید ) سوال دومتون امکانش نیست ، باید قالبتون ادیت بشه و عکس برداشته بشه و به جاش کد فلش جاسازی بشه و .... قابل توجه تمامی مشتریانی که قالب سبز و خاکستری 3 را خریداری کرده اند . دوستان یک آپدیت برای قالب آماده شده که چند تا مورد جزئی رو برطرف میکنه و یه چند تا تغییر ظاهری هم توش هست . برای اعمال این آپدیت روی فروشگاه شما نیازه که تایید کنید ، چون این آپدیت بخش سبد خرید رو تغییر میده و چند تا تغییر حزئی دیگه که ممکنه برخی خوششون نیاد . پس هر کسی مایله این آپدیت رو قالبش اعمال بشه از طریق سیستم پشتیبانی یا ایمیل تاییدیه اینکار رو به من بده تا براش انجام بدم . ضمنا از طریق ایمیل به تک تک مشتریان این اطلاعیه نیز ارسال میگردد .. اساسی ترین تغییرات در این آپدیت ، بخش سبد خرید می باشد که از هدر حذف شده و به سمت چپ سایت منتقل شده . در زیر چند عکس میتونید از ورژن جدید سبد خرید مشاهده کنید : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jalilphp ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 مگه من چی نوشته بودم که پست هام حذف شدراهنمایی خواسته بودم ! همین!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 همراه قالب خریداری شده شما ، یک فایل راهنما هست که توش شرایط پشتیبانی نوشته شده که یکی از بند هاش اینه : هر گونه درخواست تغییر در قالب یا افزودن یا کم کردن امکانات و امثال این موارد ، خارج از محدوده پشتیبانی هست . من یک بار به سوال شما پاسخ دادم که این گونه کارها نیاز به تغییرات در فایل های تی پی ال و استایل دارد و از ارسال این گونه سوالات خودداری کنید . تاپیک پشتیبانی قالب رو برای این گذاشته اند که اگه کسی مشکلی در استفاده از قالب داشته باشه ، مثلا ندونه فلان قسمت از کدوم ماژول تنظیم میشه یا ندونه چطور با ماژول خاصی کار کنه بیاد و راهنمایی دریافت کنه . پس تاپیک پشتیبانی یا کلا مبحث پشتیبانی برای پشتیبانی از چیزی هست که به شما فروخته شده ( قالب سبز و خاکستری 3 با امکانات و شکل و شمایلی که در دموی آن مشخص شده ) ، نه پشتیبانی از چیزی که تو سایتتون وجود نداره و میخواین به شکل دیگری ایجادش کنید یا جای دیگری به شکل دیگری نمایش بدین . تمامی سوالاتی که میپرسین جزو شخصی سازی قالب محسوب میشه و علاوه بر این که خارج از محدوده پشتیبانی هست ، اعمال اون موارد روی قالبتون ( طبق قوانین استاندارد پشتیبانی قالب در تمام دنیا نه فقط در ایران ) باعث ابطال پشتیبانی قالبتون میشه . دقیقا مثل این میمونه که شما یه یخچال بخرین و ببرین خونه و یه بخشیش رو عوض کنید ، خدمات پس از فروشی دریافت نخواهید کرد صد درصد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 آیا این قالب را روی فروشگاه ما قبلا نصب کرده بودید.با اپدیت به نسخه 1.5.4.1 مشکلی پیش میاد؟(نسخه فعلی 1.5.2.0 هست) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 با سلام خدمت اقا بهمن گلمی خواستم بدونم اقا بهمن ماژول تایمر معکوس که رو قالب کلاسیک نصب هست رو برای سبز و خاکستری قرار نمیدهند ما منتظر اپدیت های جدید هستیم ممنون از زحمات شما http://www.puzel.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 این قالب دیگر آپدیت نخواهد شد . آخرین آپدیت برای این تم ارائه شده است . بیش از یک سال از زمان عرضه این قالب میگذره و به تعداد کافی آپدیت براش ارائه شد فکر میکنم .ماژول تایمر هم رو این تم نه متاسفانه اضافه نخواهد شد . دوستان ماژول نویس ماژل تایمر دارن ، مثل آقا دانوش و چند نفر دیگر . میتونید یکیشون رو خریداری و رو قالبتون نصب کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 سلاممیشه بگید متن فوتر رو تو این قالب از کجا باید تغییر داد؟این متن:کلیه حقوق این فروشگاه محفوظ می باشد و کپی برداری با ذکر منبع مجاز است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 از طریق همونجایی که رنگ و شکل قالب رو عوض میکنید . ماژول تنظیمات قالب و بخش تنظیمات فوترش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehr.iman ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 ممنون از پاسختون میشه به این سوالم جواب بدید:میخوام گزینه های درباره ما و تماس با ما که تو فوتر هست رو تو منوی اصلی هم داشته باشم. مثه این سایت گزینه تماس با ما هم تو منوی اصلی هست و هم تو فوتر، قالب این سایتم سبز و خاکستری 3هه.چجوری میشه اینکارو انجام داد؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 خوب دیگه مشخصه ، ماژول منو . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyandesign ارسال شده در تیر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2014 سلام جناب رستم پور من تقریبا یک سال پیش قالب سبز و خاکستری 2 رو خریداری کردم . خاطرم هست که قبل از اتمام پشتیبانی قرار شد که بطور رایگان بیام روی ورژن 3 . میخواستم بدونم ایا این امکان هنوزم هست ؟ فکر کنم تنها کسی هستم که روی 2 هستم هنوز ! ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2014 زودتر باید اقدام می کردین دوست عزیز ، 6 ماه از زمان پشتیبانی هم گذشته . با این حال مشکلی نیست ، نسخه 3 رو بهتون میدم ، فقط هزینه نصب و راه اندازی اولیه قالب رو می پردازین . از طریق ایمیل یا پیام خصوصی مکاتبه کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyandesign ارسال شده در تیر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2014 زودتر باید اقدام می کردین دوست عزیز ، 6 ماه از زمان پشتیبانی هم گذشته . با این حال مشکلی نیست ، نسخه 3 رو بهتون میدم ، فقط هزینه نصب و راه اندازی اولیه قالب رو می پردازین . از طریق ایمیل یا پیام خصوصی مکاتبه کنید .ممنونم واقعاایمیل دادم به این ادرس : [email protected]اگر میل اشتباهه بگید و اطلاعات و مبلغ رو بفرماییدیه سوال داشتم امکانش هست اخرین نسخه بهمراه اپدیت ها نصب بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
molavi ارسال شده در تیر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2014 خسته نباشید ،برای سینک قالب با ماژول شاخه ها پیغام فرستادم ، ممنون میشم چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .