masoudies ارسال شده در تیر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2013 سلام . خسته نباشید.من نمیدونم چرا 2 روزه وقتی میخوام وارد مدیریت بشم، بعد از زدن کلید ورود مجدد ریدایرکت میشه صفحه لاگین و نمیتونه بره صفحه اول مدیریت. و یا بعضا ارور میده.اگر هیستوری کروم و فایرفاکس رو پاک کنم یه بار وارد بشم مشکلی پیش نمیاد ولی مجدد بخوام وارد بشم وارد نمیشه... مشکل چیه به نظرتون؟تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در تیر 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 لطفا اگر کسی میدونه مشکل چیه کمک کنهتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 بعضی مشکلات هستند دلایل مشخص ندارن برای همین در جواب دادن ما نمیتونیم اشکال رو به چیز خاصی نسبت بدیم . آدرس و مشخصات ورود به مدیریت رو پیام خصوصی کنید بررسی کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .