mosimosi ارسال شده در تیر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2013 سلاممن قالب رایگان گرفتم نصب کردم چرا سایتم این شکلی شد چیکارش کنم درست بشه؟؟؟لطفا راهنماییم کنید www.towelstore.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2013 مشکلی لطفن در انجمن درست و با حوصله سوال کنید در غیر این صورت هشدار دریافت میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در تیر 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 من معذرت میخوام شاید بد پرسیدممن یه قالب رایگان از بازارچه پرستا شاپ دانلود کردم , وقتی روی سایتم نصبش کردم (به ادرس www.towelstore.ir ) سایتم کج وکوله شدهدوستان و اساتید راهنمایی کنید چطور میتونم مشکلمو حل کنمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 کجاش کج و کوله شده، ما که دیدیم مشکلی نداشتشاید مشکل از مرورگرتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 تو رزولوشن بالا به هم ریخته نمایش داده میشه ، دلیلش هم ماژول منوی بالای سایت هست اونو غیرفعال کنید درست میشه . همراه این قالب خودش یه ماژول منو داره اونو باید استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در تیر 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 با تشکر از جوابتونمن منو را غیر فعال کردم ولی منوی دیگه ای پیدا نمیکنم که بخوام نصب یا فعالش کنم لطفا بیشتر راهنماییم کنیدبازم از پاسختون تشکر میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .