emzziper ارسال شده در مرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2013 با سلامدوستان چند روز بود محصول جدیدی در فروشگاه ثبت نکرده بودم .. بعد از چند روز چند محصول جدید ثبت کردم که عکسشون داخل مدیریت محصول نشون داده نمیشه .. ولی داخل سایت فروشگاه نمایش میده و مشکلی نیست.. فقط داخل مدیریت محصول نمایش داده نمیشه که می خوام بدونم مشکل از چی هستش .. عکسو ضمیمه کردم مشاهده بفرمائید.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2013 احتمالا عکس کوچک محصول ساخته نمیشه ، احیانا یا عکس کوچیک ساخته نمیشه ( 45*45 ) یا یه مشکل دیگه ای وجود داره . برین به قیمت تنظیمات/تصاویر ببینید عکسی با عنوان small وجود داره یا خیر ، اگه وجود داره برین پایین تر و عکس small رو دوباره سازی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در مرداد 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2013 بله هستش.. منظورتون قسمت ایجاد دوباره بندانگشتی ها هستش ؟ یه گزینه داره به اسم پاک کردن تصاویر قبلی که تیک خورده.. تیکش رو بردارم یا باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2013 تیکش باشه و فقط تصویر کوچک رو دوباره ایجاد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .