the_raven ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 با سلام تقویم پرستاشاپ 1.5.4 رو با استفاده از فایل pdate.php و تغییراتی در فایل tools.php (که در پرستاشاپ فارسی نسخه 1.5.2 وجود داشت ) فارسی کردم . اما مشکلی وجود داره و اون تاریخی که کاربر هنگام ثبت نام به عنوان تاریخ تولد وارد میکنه در قسمت مدیریت بصورت میلادی حساب میشه و وقتی تاریخی به عنوان مثال 1365 باشه سن فرد 648 سال حساب میشه !!! ممنون میشم اگر اساتید راهنمایی بفرمایند .. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 دوست من فکر میکنید بومی سازی پرستاشاپ به همین راحتی هستاین مشکلات با دقت زیادی توسط بنده بررسی میشه و پرستاشاپی با کمترین نقص در انجمن منتشر میشهتا انتشار نسخه ۱.۵.۴ چیزی نمانده منتظر باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
the_raven ارسال شده در مرداد 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2013 دوست من فکر میکنید بومی سازی پرستاشاپ به همین راحتی هستاین مشکلات با دقت زیادی توسط بنده بررسی میشه و پرستاشاپی با کمترین نقص در انجمن منتشر میشهتا انتشار نسخه ۱.۵.۴ چیزی نمانده منتظر باشیدبنده به هیچ وجه همچین جسارتی رو انجام ندادم و اصلا صحبت در مود راحت بودن کار نبود و قطعا کسانی که سر رشته داشته باشند متوجه جزئیات کار و تخصص شما خواهند شد. اما بنده فقط از شما راهنمایی یا راهکار خواستم و انتظارم هم این بود که اگر کسی راهکاری بلده عنوان کنه...همونطور که زمانی که بنده در انجمن های خارجی سوالی مطرح میکنم هر کسی که اطلاعاتی داره با جون و دل توضیح میده و سعی در حل مشکل میکنه و خودم هم همینطور ، اما متاسفانه شما از سختی کار و انتظار صحبت میکنید کما اینکه یک توضیح کوتاه و نه راه حل قطعی بهتر از جوابی بود که شما به بنده دادید!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2013 راه حل ها بسیار تو در تو هستند و زمان زیادی برای توضیح نیاز داریدمحض آشنایی شما باید بگم که کاری که در اون فایل انجام دادید فقط برای نمایش تاریخ هست.ثبت تاریخ در دیتابیس شامل ولید کردن تاریخ و تبدیل تاریخ به میلادی و ذخیره در دیتابیس هستعلاوه بر اون نیاز هست همین مراحل در ویرایش مشخصات هم اعمال بشههمین تغییرات در مدیریت هم باید اعمال بشه تا وقتی مشتری اضافه یا ویرایش شد تاریخ اشتباه نشهعلاوه بر این ها گزینه انتخابگر تاریخ هست که یک تقویم انتخابی نشونتون میده و عملیات کنترل و نمایش نتیجه پیچیده تری دارهاین موارد در کنترلر ها اعمال میشن و باید در اون محل تغییرات بدید و هرکدوم کنترلر جداگانه ای داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در اسفند 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2013 سلام ماژولی هست که چند روز قبل تنظیمش کنیم تاریخ تولد کاربرها را نمایش بده یا اگه نیست برای انجام اینکار چطوری میشه تاریخ تولد کاربرها را قبل از تولدش فهمید ما میخواهیم یک روز قبل از تاریخ تولد فرد بهش یک هدیه بدیم . از طرفی کاربرها هم زیاد هستند و نمیشه دونه دونه تاریخ تولدشون را از روی حساب کاربریشون دید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2013 تو نسخه 1.4 ماژولی برای اینکار بود به صورت دیفالت ، تو نسخه 1.5 فکرک نم حذف شده و وجود نداره . از قسمت ماژول های سایت خود پرستاشاپ شاید بتونید یه همچین ماژولی رو پیدا کرده و خریداری نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .