morteza021 ارسال شده در مرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2013 با سلام خدمت تمامی اساتید محترم من قصد دارم ورژن پرستا رو ارتقا بدم و نمیتونم از قالب سایتم دل بکنم .. به همین خاطر میخاستم بدونم امکانش هست که قالب 1.4 رو به 1.5 ارتقا داد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2013 بله میشه ، البته باید تو بخش داکیومنت نسخه 1.5 پرستاشاپ برین و ببینید کدوم فایلها و مشخصات تغییر کرده اند و همچنین نیازه که یکمی هم تو استایل ها تغییرایت ایجاد بشه . به هر حال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در مرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2013 بله میشه ، البته باید تو بخش داکیومنت نسخه 1.5 پرستاشاپ برین و ببینید کدوم فایلها و مشخصات تغییر کرده اند و همچنین نیازه که یکمی هم تو استایل ها تغییرایت ایجاد بشه . به هر حال میشه خود شما میتونید این کار رو انجام بدید ؟ اگر دوستان دیگر هم امکان این کار براشون فراهم هست اعلام کنن ، با هزینه هم مایل به انجام این کار هستیم ... آدرس سایت : www.lapbuy.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2013 طبق قوانین از اعلام قیمت در انجمن معذوریم ، در بازارچه پیام بذارین من خدمتتون هستم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .