shinjuku ارسال شده در مرداد 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2013 ماژول اسکرول دادن برند تولید کننده ها در پایین سایت به صورت تصویری نسخه 1.5.2 تست شده این ماژول برندهای تولید کننده سایت شما رو به صورت تصویری در زیر سایت نشون میدهد تو سایت خودم گذاشتم خواستین نگاه کنین:http://ztcmobile.ir/ :cool: :D :cool: fmeblockmanufacturer.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در مهر 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2013 سلام دوست محترم در فایل robots.txt سایت شما، آنتی ویروس "آویرای کامپیوتر من" ویروس نشان میدهد. بهتر است بررسی کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در آبان 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 مرسی ماژول خوبی بود دنبالش بودمترجمش کردم واسه فارسی فایلشم پیوست کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi.yazdani ارسال شده در دی 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2013 روی 1.5.4 نصب نمیشه !!!! لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamalsadati1993 ارسال شده در بهمن 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2013 ظاهرا این ماژول مشکل داره. از 6 برند 4 تا رو نشون میده و اینکه برای تولید کننده ای که عکس نداره یه عکس ناجور لود میکنه که تو خود ماژول تنظیمات تغییر عکسش غیر فعاله. به نظر میاد نسخه رایگان محصول کامل نباشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .