alishad ارسال شده در مرداد 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2013 با سلام و خسته نباشیدقبل از هر نکته ای این رو بگم من خیلی از کارهای فروشگاهم رو انجام دادم ولی این 2 مورد رو هرکاری میکنم نمیتونم ببخشید من چندتا سوال داشتم 1- قسمت درباره ما رو چطور اطلاعات بهش اضافه کنیم؟ ( عکس ضمیمه شد ) 2- 2 تا قسمت بالای قالب هستش که میخوام کادر آبی رو با کادر نارنجی جا به جا کنم ( عکس ضمیمه شد ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در مرداد 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2013 بخش اوا سوالتون توی بخش مدیریت محتوی و صفخاتش هست که می تونید از طریق پنل اصلاح کنید / بخش دوم مربوط به جابجایی ماژول ها و احیانا ویرایش کدهای قالب هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در مرداد 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 دوست من مرسی از پاسخ ات ولی صفحات کجاست تو پنل مدیریت؟ قسمت دوم تو ماژول ها نبود هرچی گشتم.میشه بیشتر راهنماییم کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 سلام دوست گرامی برای ویرایش صفحات شما باید به قسمت CMS یا همون مدیریت محتوا داخل مدیریت مراجعه کنید و برای قسمت دوم باید در مدیریت در منو ماژول به موقعیت ها و یا همون جایگاه ها مراجعه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در مرداد 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 دوست من بسیار سپاس گذار و ممنونماما مورد دوم رو من هرچی میگردم پیدا نمیکنم و متوجه نمیشم که چطور باید این کار رو انجام بدممیشه یکم کوچولو بیشتر توضیح بدی ؟ببخشید واقعآ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 سلام برای قسمت دوم اگه پرستا شاپ نسخه 1.4 هست در منو ماژول ها قسمت موقعیت ها میرید بعد اونجا قسمت مربوط به Homepage content رو پیدا کنید و ترتیب ماژول رو به بالا تر تغییر بدین اگر هم پرستا شاپ نسخه 1.5 هست در منو ماژول قسمت جایگاه ها همین مراحل رو دنبال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در مرداد 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 پیداش کردم ولی داخل این قسمت Homepage content نمیدونم چیکارش باید بکنم ؟ عکس رو ضمیمه کردم خیلی خیلی محبت میکنید و سپاس بی کران دارم از شما عزیز بزرگوار بابت راهنمایی بسیار مفیدتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 سلام دوست عزیز این طور که از عکس ضمیمه پیداست این ماژول ها داخل Homepage content نیست به احتمال زیاد باید داخل Top of pages باشه باید ماژول رو در قسمت رجیستر شده پیدا کنید و با استفاده از اون فلش های سیاه رنگ و یا Drag and Drop با موس اولیت چینش رو عوض کنید که باعث میشه تو نمایش به همون اولیت نمایش داده بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در مرداد 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 بسیـــــــــــــــار سپاس فراوانفقط سوال آخر من میتونم یک نوار ابزار به دلخواه خودم تو بالای تمامی منوها بسازم ؟ عکس هم ضمیمه شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 سلام دوست گرامی برای اینکار باید یا دستکاری توی فایل های tpl قالب صورت بگیره و یا اینکه یه ماژول براتون تهیه بشه که البته باز هم بستگی داره چه کاری دقیقاً میخواهید انجام بدین اگر خودتون مسلط به php و html و css داشته باشید میتونید خودتون این کارو انجام بدین اگر نه باید به مدیران همین انجمن از طریق بازارچه سفارش بدین تا براتون انجام بدن. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در مرداد 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 چندتا گزینه میخوام اضافه کنم بالای کل صفحه که تو تمامی صفحات سایت نشون داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در مرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 سلام دوست عزیز میتونید تو همون فایل های header.tpl داخل پوشه تم مورد نظر این کار رو انجام بدین البته بازهم تاکید میکنم که اگه آشنایی ندارید بهتره کسی دیگر براتون انجام بده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alishad ارسال شده در مرداد 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 خیلی ممنونامکانش هست ضمیمه کنم شما زحمتش رو بکشید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .