ksharifi ارسال شده در مرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 سلامبا تشکر از زحمت دوستان, من می خوام یه فروشگاه آنلاین راه اندازی کنم اما زمانم محدود هست, می خواستم بدونم شما ورژن 1.4 رو پیشنهاد می کنید یا 1.5تا اونجایی که من دیدم ورژن 1.4 ماژول ها و تم های بیشتری داره, سوال دیگم این هست که ماژول بارکد ریدر فعال هست برای نسخه فارسی ؟و سوال آخر اینکه آپگرید کردن از نسخه قدیمی به جدید تر راحت هست یا نه ؟ اینطور به فکرم رسید که با نسخه 1.4 شروع کنم و بعداْ تغییر نسخه بدم به 1.5ممنون می شم راهنماییم کنید, من اطلاعاتم درباره پرستا شاپ خیلی کمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در مرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 سلام دوست گرامی من توصیه میکنم همیشه از نسخه به روز استفاده کنید زیرا علاوه بر امکانات بیشتر خیلی از نقاط ضعف نسخه های قدیمی جبران میشه علاوه بر این اگر مد نظر دارید تا قالب شخصی براتون طراحی بشه خیلی براتون فرقی نمیکنه چون برای نسخه جدید هم قالب طراحی میکنن اما از نظر ماژول شاید ماژول های رایگان بیشتری برای نسخه 1.4 باشه اما باز با این حال اکثر کاربران به نسخه جدید مهاجرت میکنن و مهاجرت کردن از نسخه 1.4 به 1.5 کار تقریباً دشواری است مخصوصاً که قالب و شخصی سازی روی سایت شما انجام شده باشه و علاوه بر این انتقال اطلاعات هم از نسخه قدیمی به جدید رو پیش رو دارید پس من توصیه میکنم اگه کار در به صورت جدی هست و هزینه قرار هست صورت بگیره بهتره که به یک باره برای نسخه جدید این کار انجام بشه اگر هم خیلی براتون فرقی نمیکنه میتونید از نسخه 1.4 استفاده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .