zahra_lotfis ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 سلام من پرستا شاپ 1.5.2.0 رو دانلود کردم روی هاستم خطای 500 میده که از سرویس دهند هاستم پرسیدم گفت مشکل از فایل های پی اچ پی هستش یعنی دمیج داره.. واسه امتحان هم پرستاشاپ انگلیسی رو از سایت پرستاشاپ دانلود کردم گذاشتم رو هاستم که اوکی شد .. این یعنی مشکل از هاست نیست از فایل های پرستاشاپ فارسیه! ممنون میشم مشکلمو حل کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 فایل ها سالمن دوست من. ممکنه در دانلودتون مشکلی پیش اومده باشه اگه فکر میکنید دمیج هست. دوباره دانلود کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 پرستاشاپ فارسی چندین هزار بار دانلود شده و کسی هم تا حالا نگفته مشکل داره ، خود بنده با این نسخه حداقل برای ده نفر فروشگاه راه اندازی کرده ام و مشکلی دیده نشده ، ممکنه فایل موقع دانلود خراب بشه که پیشنهاد میکنم یه بار دیگه دانلود کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahra_lotfis ارسال شده در شهریور 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 زمان نصب در ایجاد فایل setting.inc خطا رخ میده!! چی کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 احتمالن دسترسی پوشه درست نیست. باید پوشه config قابل نوشتن باشه Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahra_lotfis ارسال شده در شهریور 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 فایل پرمیشن فولدر کانفیگ رو 777 اش کنمم؟حالا توی ایجاد جدول پایگاه داده خطا میده! ( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 این مورد زیاد پیش میاد ، شاید دسترسی پوشه config درست نیست که باید بذارین رو 755 ، این راهکارها رو هم به صورت کلی در نظر بگیرین : 1 - با فایرفاکس نصب کنید2 - موقع نصب سعی کنید پهنای باند اینترنتتون ازاد باشه کلا ، مثلا دانلودی چیزی دارین قطع کنید یا اینکه موقع نصب به هیچ سایت دیگری سر نزنید .3 - موقع نصب از پ.ر.ا.ک.س.ی یا همون v.p...n استفاده کنید !! شاید تعجب کنید ولی این تست شده و به شخصه خیلی وقتا وقتی خطا میده از این استفاده میکنم و به درستی نصب میشه ، میشه گفت به اینترنتتون هم مربوط میشه فرایند نصب .4 -اگه رو سرورهای داخل ایران هستین ، بعد نیمه شب نصب کنید !5 - میتونید رو لوکال نصب کنید و بعد منتقل کنید رو هاست ( البته باید به نحوه انجام اینکار اشنا باشین )5 - اگه نتونستین نصب کنید و بازم خطا داد ، بدین یه نفر براتون نصب کنه ، اگه یه نفر ندارین بدین نصب کنه ، از بازارچه بسته نصب خریداری کنید . با مراحل بالا نتونستین نصب کنید فقط یک احتمال باقی میمونه و اونم اینکه هاستتون مشکل داره ! اگه هاستتون هم عوض کردین و بازم نتونستین نصب کنید ، حتما به صلاح نیست که نصب نمیشه !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahra_lotfis ارسال شده در شهریور 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 خودم لوکال 100 بار نصب کردم یک خطا هم نداشت ) نمیدونم والاچرا پارامترهای urlخارجیش غیر فعاله در بخش تنظیمات؟چرا پارامترهای urlخارجیش غیر فعاله در بخش تنظیمات؟DotNetPanel IIS Modules Error این خطا رو میده بعد از نصبDotNetPanel IIS Modules ErrorAuthName directive not found. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 یک توصیه دارم برای شمانسخه 1.5.4 رو نصب کنید. به جز مشکل ترجمه و چندزبانه بودن مشکل دیگری ندارد و اگر فروشگاه فقط با زبان فارسی دارید موردی ندارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahra_lotfis ارسال شده در شهریور 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 یک توصیه دارم برای شمانسخه 1.5.4 رو نصب کنید. به جز مشکل ترجمه و چندزبانه بودن مشکل دیگری ندارد و اگر فروشگاه فقط با زبان فارسی دارید موردی ندارد.توی 1.5.2.0 هر دو زبان رو فعال کردم این خطا رو داد : DotNetPanel IIS Modules ErrorAuthName directive not found. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 هاست شما ویندوزی است که برای پرستا توصیه نمیشه. با این حال من گفتم که نسخه ۱.۵.۴ رو نصب کنید نه ۱.۵.۲ Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahra_lotfis ارسال شده در شهریور 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 هاست شما ویندوزی است که برای پرستا توصیه نمیشه. با این حال من گفتم که نسخه ۱.۵.۴ رو نصب کنید نه ۱.۵.۲ Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Betaهاست من لینوکسیه.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 با توجه به خطایی که ذکر کردید هاست شما نمی تواند لینوکس باشد. Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahra_lotfis ارسال شده در شهریور 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 من توی مدیریت پرستا شاپم سایتمو دو زبانه کردم فارسی و انگلیسی؛ حالا سایتم کلا منهدم شده!!!! چرا و ا قعا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 سلامسوالتون رو مجددا و با توضیحات کامل و آدرس و ... بپرسید تا بشه کمکتون کردموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 ببینید دوست من شما مشکل رو این شکلی مطرح میکنید هیچکس نمیتونه کمک کنه. یعنی چی منهدم شده؟! صفحه سفید؟ خطا؟ دقیق توضیح بدید و سوالات احساسی و با مبالغه نپرسید چون کمکی در پاسخگویی نمیکنه! Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shirazi ارسال شده در شهریور 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 مشکل در لاگین،عجم قصه ای شده ماجرا من،لاگین نمیشه کرد!!! سبد خرید هم بعد از پر شدن میری که برای پرداخت خالی میشه یهو!این هم آدرس سایت:http://www.shekarestanearia.ir/ممنون میشم بهش یک نگاه بکنید. در ضمن این لاگین ماژول خاصی داره که من با غیر فعال کردنش ، لاگین رو به باد فنا داده باشم.چون بعد از وارد کردن مشخصات درست هیچ اتفاقی نمی افته. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 مشکلی دیده نشد ! یه سفارش هم ثبت کردم در فروشگاهتون به اسم خودم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shirazi ارسال شده در شهریور 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 مشکلی دیده نشد ! یه سفارش هم ثبت کردم در فروشگاهتون به اسم خودم . ممنون،عزیز. نمیدونم چرا با فایرفاکس من مشکل داره، من هم فقط با یک فایر فاکس چکش کردم، بازم مشکل داره با این. ویندوزه 64 بیتی هست و فایر فاکس 21، ربطی داره که مشکل پیدا کنه؟با اینترنت اکسپلورر درست بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 منم با همون فایرفاکس 21 تست کردم و مشکلی نداشت . برین به بخش پارامترهای پیشرفته / کارایی ها / در این صفحه عبارت (( رمزنگاری )) رو پیدا کنید و روی گزینه دوم تنظیم کرده و ذخیره کنید ، بعد کش مرورگر رو خالی کنید ، ببینید حل میشه یا نه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .