babygood ارسال شده در شهریور 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2013 با سلام اول مشکلی دارم با اعداد وقتی وارد سایت میشم تمامی قیمتها برعکس نمایش داده میشن دوم اینکه هنگام ویرایش محصولات پس از فشردن دکمه ذخیره با پیغام زیر روبرو میشم ForbiddenYou don't have permission to access /admin/index.php on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2013 در بخش آموزش تنظیمات صحیح واحد پول ریال و تومان رو مطالعه کنیدپیغام خطا ممکنه به علت دسترسی نادرست پوشه ها باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در شهریور 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2013 مرسی دوست عزیز مشکل اعداد حل شد فقط با ویرایش محصولات مشکل دارم حتی با اضافه کردن محصول نیز مشکلی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Manuchehr ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 سلاممنم همچین مشکلی دارم تو ویرایش محصولات ارور زیر رو میده .. Internal Server Error The server encountered an internal error ormisconfiguration and was unable to completeyour request. Please contact the server administrator,[email protected] and inform them of the time the error occurred,and anything you might have done that may havecaused the error. More information about this error may be availablein the server error log.ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .