masoud1373 ارسال شده در شهریور 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2013 سلام دوستان من یک مشکلی دارم اونم این که با این که سطح دسترسی پوشه های مورد نظر را 777 کردم اما باز هم موقع نصب خطا میده و جلوتر نمیره. پوشه هایی که خطا میگیره : imgcache modules چی کار کنم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در شهریور 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2013 هم خود پوشه ها رو دسترسیش را درست کردم هم پوشه های داخلش را. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در شهریور 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2013 حتما دسترسی را درست نکردید دیگه! توی تنظیمات دسترسی فولدر مثلا img تیک باکس کوچک هست که می گه تغییرات در زیرشاخه هایش را هم اعمال بشود... اونو بزن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در شهریور 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2013 ممنونمیشه بگین کجاش؟؟من همچین چیزی نمی بینم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در شهریور 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2013 کسی نیست کمک کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2013 سلامفایل اررور های موجود در سرور رو بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در شهریور 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2013 سلامفایل اررور های موجود در سرور رو بررسی کنیداگه منظورتون error_log همچین فایلی موجود نیست.من الان باید پوشه تک تک ماژول ها را باز کنم و فولدر هاش رو 777 کنم؟این کار خیلی طول میکشه.خواهشا راهنمایی کنید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در شهریور 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2013 ممنونمیشه بگین کجاش؟؟من همچین چیزی نمی بینم.تنظیمات سرور با cpanel هست... دوستانی که با این سیستم آشنایی دارند می تونن کمکتون کنند... من خودم روی سرورم همونطور که گفتم یه تیک را می زدم محتویات پوشه هم دسترسی اش تغییر می کرد، این مال شما را نمی دونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در شهریور 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2013 دوستان کسی نظری نداره؟؟؟کسی هست یوزر و پس بهش بدم برام نصب کنه؟؟؟ممنونممنونمیشه بگین کجاش؟؟من همچین چیزی نمی بینم.تنظیمات سرور با cpanel هست... دوستانی که با این سیستم آشنایی دارند می تونن کمکتون کنند... من خودم روی سرورم همونطور که گفتم یه تیک را می زدم محتویات پوشه هم دسترسی اش تغییر می کرد، این مال شما را نمی دونممیشه یک عکس بزارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در شهریور 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 از دوستان کسی هست بتونه پوشه ماژول های پرستا را که تغییر دسترسیش انجام شده به من بده ؟؟ ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 تغییر دسترسی تو هاست معنا پیدا میکنه دوست عزیز ، یعنی به فرض هم کسی دسترسی یه پوشه رو تو هاست خودش عوض کنه موقع انتقال به هاست شما دسترسی ها مطابق با هاست شما ممکنه تغییر کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در شهریور 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 با تشکر از شمااما من خودم تاکنون چند مورد بوده که تغییر دسترسی انجام دادم و به هاست جدید انتقال دادم و دسترسی ها در هاست جدید همانگونه که تغییر داده بودم اعمال شده بود.حالا امتحانش ضرر نداره.اگه این کار را انجام بدید ممنون میشم.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 اگه از لوکال انقال دادین کافیه برین تو کامپیوترتون و روی پوشه ها راست کلیک کنید و propertis رو بزنید ، اگه read only تیک خورده بود بردارین و اوکی کنید . بعد منتقل کنیدالبته این از اون جواب های عجیب و غریبه که وقتی چیزی به ذهن آدم نمیرسه میگه ، امتحان کنید شاید راه گشا باشه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در شهریور 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2013 من از لوکال انتقال ندادم.مسنقیم از لینک دانلود فرستادم روی هاست.اگه پوشه ماژول تغییر دسترسی یافته را هم زیپ کنید همین طوری میفرستم روی هاست.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2013 بازم میگم ربطی نداره ، شما وقتی فایل زیپ رو از همین انجمن دانلود میکنید و تو هاستتون آنزیپ میکنید دسترسی ها درست باید باشه . در غیر این صورت مشکل هاستتون هست و کافیه با پشتیبانی هاستتون تماس بگیرین و بگین دسترسی های مورد نظر رو براتون درست کنن ، یه پیام به پشتیبانی هاستتون داده بودین الان خیلی وقت بود که مشکلتون حل شده بود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در شهریور 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2013 ممنون از شما که وقت گذاشتیداما من فکر کنم شما منظور من را درست متوجه نشدید.وقتی فایل ها را اکسترکت میکنیم فایل ها سطح دسترسی 644 و فولدر ها 755 دارند.اما برای نصب پرستا باید بعضی فولدر ها 777 و بعضی فایل ها 666 بشن.حالا در اون فولدر هایی که باید 777 بشن فولدر های داخلشون هم باید 777 بشن.یکی از دوستان فرمودن که یک تیک در قسمت سطح دسترسی هست که اگه اونو بزنین تغییر سطح دسترسی برای محتویات درون فولدر هم اعمال میشه .اما در هاست ما همچیچن گزینه ای وجود نداره.من همه ی اون فولدر ها و محتویات داخلش را به صورت دستی تغییر دسترسی دادم اما پوشه ماژول را نه چون زیاد بود .برای همین گفتم الانم فقط به همین پوشه گیر میده. ببینید : www.4ap.ir منم برای همین تاپیک را ایجاد کردم.اگه براتون مقدوره من یوزر و پس بدم زحمتش را بکشین. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در شهریور 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2013 ممنون از شما که وقت گذاشتیداما من فکر کنم شما منظور من را درست متوجه نشدید.وقتی فایل ها را اکسترکت میکنیم فایل ها سطح دسترسی 644 و فولدر ها 755 دارند.اما برای نصب پرستا باید بعضی فولدر ها 777 و بعضی فایل ها 666 بشن.حالا در اون فولدر هایی که باید 777 بشن فولدر های داخلشون هم باید 777 بشن.یکی از دوستان فرمودن که یک تیک در قسمت سطح دسترسی هست که اگه اونو بزنین تغییر سطح دسترسی برای محتویات درون فولدر هم اعمال میشه .اما در هاست ما همچیچن گزینه ای وجود نداره.من همه ی اون فولدر ها و محتویات داخلش را به صورت دستی تغییر دسترسی دادم اما پوشه ماژول را نه چون زیاد بود .برای همین گفتم الانم فقط به همین پوشه گیر میده. ببینید : www.4ap.ir منم برای همین تاپیک را ایجاد کردم.اگه براتون مقدوره من یوزر و پس بدم زحمتش را بکشین. ممنون درود دوست عزیز مشکل قطعا میتونه از هاست باشه . هاستتون ناسازگار هست . یه تیکت به پشتیبانی هاستتون بدید و مشکل رو باهاشون در میون بگذارید اگه حل کردند که عالیه اگه نتونستند یا گفتند این قابلیت رو نمیشه فعال کرد باید هاست دیگری رو خریداری نمایید . هاست های خوب نیز بسیار زیاده میتونید پیام خصوصی به من بدید تا هاست پیشنهادی ام رو بهتون معرفی کنم یا میتونید از دانوش عزیز نیز کمک بگیرید .این روش رو هم انجام بدید : شما کل پوشه ها توی هاستتون رو پاک کنید و پرستاشاپ 1.4.9.0 رو از اینجا http://presta-shop.ir/forum/Thread-1975-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%BE-1-4-9-0-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C دانلود نمایید و تست کنید ببینید با این ورژن نیز همینطوره . موفق باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2013 دوست عزیز عرض کردم خدمتتون ، پشتیبانی هاست رو برای این گذاشتن که مشکلات این چنینی شما رو حل کنند اونم به صورت رایگان . شما چند روزه معطل این مشکلین ، در حالی که راه حلش یه تیکت دادن به پشتیبانی هاسته و در عرض کمتر از 6 ساعت مشکلتون رو حل میکنند . میتونید منتظر باشین تا فرجی بشه و مشکلتون حل بشه یا پیام بدین پوشه مازول و محتویاتش رو پشتیبانی هاستتون درست کنه براتون ( براشون کاری نداره در حد چند ثانیه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در شهریور 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2013 ممنون از شما که وقت گذاشتیداما من فکر کنم شما منظور من را درست متوجه نشدید.وقتی فایل ها را اکسترکت میکنیم فایل ها سطح دسترسی 644 و فولدر ها 755 دارند.اما برای نصب پرستا باید بعضی فولدر ها 777 و بعضی فایل ها 666 بشن.حالا در اون فولدر هایی که باید 777 بشن فولدر های داخلشون هم باید 777 بشن.یکی از دوستان فرمودن که یک تیک در قسمت سطح دسترسی هست که اگه اونو بزنین تغییر سطح دسترسی برای محتویات درون فولدر هم اعمال میشه .اما در هاست ما همچیچن گزینه ای وجود نداره.من همه ی اون فولدر ها و محتویات داخلش را به صورت دستی تغییر دسترسی دادم اما پوشه ماژول را نه چون زیاد بود .برای همین گفتم الانم فقط به همین پوشه گیر میده. ببینید : www.4ap.ir منم برای همین تاپیک را ایجاد کردم.اگه براتون مقدوره من یوزر و پس بدم زحمتش را بکشین. ممنون درود دوست عزیز مشکل قطعا میتونه از هاست باشه . هاستتون ناسازگار هست . یه تیکت به پشتیبانی هاستتون بدید و مشکل رو باهاشون در میون بگذارید اگه حل کردند که عالیه اگه نتونستند یا گفتند این قابلیت رو نمیشه فعال کرد باید هاست دیگری رو خریداری نمایید . هاست های خوب نیز بسیار زیاده میتونید پیام خصوصی به من بدید تا هاست پیشنهادی ام رو بهتون معرفی کنم یا میتونید از دانوش عزیز نیز کمک بگیرید .این روش رو هم انجام بدید : شما کل پوشه ها توی هاستتون رو پاک کنید و پرستاشاپ 1.4.9.0 رو از اینجا http://presta-shop.ir/forum/Thread-1975-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%BE-1-4-9-0-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C دانلود نمایید و تست کنید ببینید با این ورژن نیز همینطوره . موفق باشید .با تشکر از شماپرستا شاپ 1.4.9 بدون مشکل نصب می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در شهریور 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2013 ممنون از شما که وقت گذاشتیداما من فکر کنم شما منظور من را درست متوجه نشدید.وقتی فایل ها را اکسترکت میکنیم فایل ها سطح دسترسی 644 و فولدر ها 755 دارند.اما برای نصب پرستا باید بعضی فولدر ها 777 و بعضی فایل ها 666 بشن.حالا در اون فولدر هایی که باید 777 بشن فولدر های داخلشون هم باید 777 بشن.یکی از دوستان فرمودن که یک تیک در قسمت سطح دسترسی هست که اگه اونو بزنین تغییر سطح دسترسی برای محتویات درون فولدر هم اعمال میشه .اما در هاست ما همچیچن گزینه ای وجود نداره.من همه ی اون فولدر ها و محتویات داخلش را به صورت دستی تغییر دسترسی دادم اما پوشه ماژول را نه چون زیاد بود .برای همین گفتم الانم فقط به همین پوشه گیر میده. ببینید : www.4ap.ir منم برای همین تاپیک را ایجاد کردم.اگه براتون مقدوره من یوزر و پس بدم زحمتش را بکشین. ممنون درود دوست عزیز مشکل قطعا میتونه از هاست باشه . هاستتون ناسازگار هست . یه تیکت به پشتیبانی هاستتون بدید و مشکل رو باهاشون در میون بگذارید اگه حل کردند که عالیه اگه نتونستند یا گفتند این قابلیت رو نمیشه فعال کرد باید هاست دیگری رو خریداری نمایید . هاست های خوب نیز بسیار زیاده میتونید پیام خصوصی به من بدید تا هاست پیشنهادی ام رو بهتون معرفی کنم یا میتونید از دانوش عزیز نیز کمک بگیرید .این روش رو هم انجام بدید : شما کل پوشه ها توی هاستتون رو پاک کنید و پرستاشاپ 1.4.9.0 رو از اینجا http://presta-shop.ir/forum/Thread-1975-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%BE-1-4-9-0-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C دانلود نمایید و تست کنید ببینید با این ورژن نیز همینطوره . موفق باشید .با تشکر از شماپرستا شاپ 1.4.9 بدون مشکل نصب می شود. خوشحال شدم تونستم مشکلتون رو حل کنم جدی میگم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidmeftahi ارسال شده در شهریور 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2013 با سلام به تمامی دوستان من یه مشکلی دارم که موقع نصب پرستا شاپ این ارور رو دریافت میکنم.با مسئول هاست گفتگو کردم گفت اطلاعات دیتابیس رو بده بررسی کنیم .بهشون اطلاعات رو دادم نصب کردن. ولی خودم می خوام نصب کنم این ارور رو دریافت میکنم. از دوستان کسی هست بدونه مشکل از کجا آب میخوره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در شهریور 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 خوشحال شدم تونستم مشکلتون رو حل کنم جدی میگم http://presta-shop.ir/forum/images/smilies/smile.gif موفق باشید مشکل من هنوز پابرجاست.من نیاز به پرستا 1.5.20 دارم. به پشتیبانی هاست هم تیکت زدم پوشه ماژول و تمامی فولدر های داخلش را دسترسی 777 دادن اما باز هم ارور میده. چی کار کنم ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 اگه منظورتون error_log همچین فایلی موجود نیست.من الان باید پوشه تک تک ماژول ها را باز کنم و فولدر هاش رو 777 کنم؟این کار خیلی طول میکشه.خواهشا راهنمایی کنید.با تشکردوست خوبم نمیشه که هاستتون فایل error_log نداشته باشهشاید برای شما در دسترس نیستاز پشتیبانی بخواهید تا در اختیارتون قرار بدهکلا مشکلات هنگام نصب رو فقط از روی این فایل میشه تشخیص دادموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 برخی مشکلات نصب بسیار به سختی فهمیده میشن چون هاست ها برخی پیام های خطا رو میبندن Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepid ارسال شده در آذر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2013 در قسمت phpmyadmin---- databases را که میزنم همچین پیغامی ظاهر میشود؟Note: Enabling the database statistics here might cause heavy traffic between the web server and the MySQL server. چه باید کرد؟میشه راهنمایی کنید؟؟؟ بدجور گیر کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .