B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2013 سلام و عرض ادب و خسته نباشید به همه کاربران و دوستان انجمن چند نفر از دوستان درخواست فارسی سازی یک قالب رو داده بودند قبلا در انجمن که امروز این قالب رو که اسمش Best Store هست کاملا بومی شده تقدیمتون میکنم . قابل ذکر هست که این قالب در نسخه انگلیسی پر از باگ های ریز و درشت هست و این باگ ها در نسخه فارسی تماما برطرف گردیده و قالبی یکدست و سبک و بهینه تر از خود نسخه اصلی ( نسخه انگلیسی ) رو میتونید دانلود کرده و استفاده نمایید . کافیست از طریق ماژول import / export theme ( نصاب قالب ) که از ماژولهای دیفالت پرستاشاپ هست فایل زیپ قالب رو ایمپورت کنید تا تنظیمات مربوطه اتوماتیک اعمال شوند . بعد از نصب تصاویر رو مطابق شکل زیر تنظیم کنید و سپس ایجاد دوباره بند انگشتی ها رو کلیک کنید : برای دانلود از بازارچه اینجا کلیک کنید. توجه : قالب به دلیل اینکه رایگانه و طراحش یه فرد خارجیه و بنده نیستم ، پشتیبانی در رفع باگ های احتمالی یا ارتقا و یا نصب و ... نخواهد داشت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Morteza561 ارسال شده در شهریور 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 سلامدستتون درد نکنه. برای من که به راحتی نصب شد و هیچ مشکلی هم نداشت فقط یه سوال برام پیش اومده:برای این قالب هم یه اسلایدر میشه پیدا کرد؟ یا باید خودمون بسازیم ؟! چون که فقط یه ماژول داره که میشه باهاش بالای صفحه اصلی یه متن و یه تصویر گذاشت و مثل قالب های دیگه اسلایدری واسه خودش نداره! یه دنیا ممنون ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 ماژول اسلایدر دیفالت پرستاشاپ رو فعال کنید و استفاده نمایید یا هر ماژول اسلایدر رایگانی که تو انجمن یا بازارچه یا اینترنت پیدا میکنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در شهریور 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 من روی لوکال نصب کردم چند تا مشکل وجود داره1- آخر قالب گزینه ها در هم شده و از حالت اصلی خود خارج شده استhttp://upload7.ir/images/20396010143505463705.png2- در قسمت هدر قالب لوگو فروشگاه فقط نصفش معلومه و قسمت نمایش واحد پول هم جای خودش نیستhttp://upload7.ir/images/86588397815674938260.png3- عکس محصولات هم نمایش داده نمیشود. http://upload7.ir/images/41258062621081663359.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 توجه : قالب به دلیل اینکه رایگانه وطراحش یه فرد خارجیه و بنده نیستم ، پشتیبانی در رفع باگ های احتمالی یا ارتقا و یا نصب و ... نخواهد داشت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 این مشکلات وقتی پیش میاد که دستی نصب بشه قالب . قالب باید از طریق ماژول ایمپورت بشه . واحد پول هم نباید باشه و باید ماژولش رو حذف کنید و قالب مال نسخه 1.5.2 به بالا هست . هیچ ماژولی هم در فوتر به جز مدیریت محتوا نباید فعال باشه . کلا عکس قالب بالا گذاشته شده و چیزی که باید باشه و چیزی که باید حذف شه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در شهریور 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 این مشکلات وقتی پیش میاد که دستی نصب بشه قالب . قالب باید از طریق ماژول ایمپورت بشه . واحد پول هم نباید باشه و باید ماژولش رو حذف کنید و قالب مال نسخه 1.5.2 به بالا هست . هیچ ماژولی هم در فوتر به جز مدیریت محتوا نباید فعال باشه . کلا عکس قالب بالا گذاشته شده و چیزی که باید باشه و چیزی که باید حذف شه . آقا دمت گرم همه مشکل حلیک پیشنهاد هم برای دوستان دارم قالب اصلی رو دانلود کنید و بعد ماژول های داخل قالب اصلی رو به قالب ترجمه شده اضافه کنید و بعد قالب رو نصب کنید خیلی با حاله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 متاسفانه دقت نمیکنید !! پست اول نوشتم که باید چیکار کنید ، با عجله انجام میدین و میگین مشکل داره ایجاد دوباره بند انگشتی ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در شهریور 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 من کل برنامه رو روی هاست ریختم حالا که میخوام قالب رو به صورت اتو ماتیک نصب کنم مدام پیغام خطای زیر رو میدهخطا در زمان خارج کردن از حالت فشرده چه از طریق FTP و چه از طریق Browse از روی هارد در صورتی که روی لوکال بدون مشکل نصب میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 اگه از نسخه 1.5.2 استفاده میکنید ماژول واردسازی قالب مشکل داره یکمی و بروزرسانی کنید مازول رو ( میتونید از بسته زیپ نسخه 1.5.4.1 خارجش کنید ) اگر هم که از نسخه جدید استفاده میکنید ، این خطا مربوط به هاست میشه و منم اینو دیدم و راه حلی هم جز نصب دستی وجود نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در شهریور 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2013 تنضیماتی که برای تصاویر گفته شده بود را اعمال کردم اما تصاویر محصولات در صحفه اول با متن و عنوان محصول ترکیب میشهhttp://shop.hassas-computer.com این هم تنضیمات http://upload7.ir/images/60234346782827180543.png در نصب دستی بخش شاخه ها که در footer وجود داره رو اگر غیر فعال کنم در قسمت ستون صحفه هم حذف میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در شهریور 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 تنضیماتی که برای تصاویر گفته شده بود را اعمال کردم اما تصاویر محصولات در صحفه اول با متن و عنوان محصول ترکیب میشهhttp://shop.hassas-computer.com این هم تنضیماتhttp://upload7.ir/images/60234346782827180543.png در نصب دستی بخش شاخه ها که در footer وجود داره رو اگر غیر فعال کنم در قسمت ستون صحفه هم حذف میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 ایجاد دوباره بند انگشتی ها رو کلیک نکردین ، برای همین عکسا تاره . به بخش ماژولها / جایگاهها برین و ماژول homefeatured رو پیدا کنید و از هوک header پاکش کنید و همچنین ماژول شاخه ها رو از هوک footer پاکش کنید . اگه نتونستید این کارها رو انجام بدین ، به جای تلف کردن وقت ، از بازارچه پیام بدین براتون نصب کنیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در مهر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2013 بند انگشتی ها رو چند بار اجرا کردمشاخه ها از هدر هم حذف شداما من homefeatured رو در هدر ندیدم ترجمه اون چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 کسی نیست کمک کنهبا بازار چه هم اطلاع دادم ولی کمک نکردند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 دوست عزیز قبلا هم گفته شده ، قالب رایگان کلا پشتیبانی نداره ، چه برسه به اینکه طراحش هم یه نفری باشه که تو این انجمن نیست و یه فرد خارجیه . هزینه نصب قالب 7 هزار تومان هست ، از طریق بسته پرداخت مشتری در بازارچه ، پرداخت کنید و داخل توضیحات بنویسید برای نصب قالب فلان و اطلاعات مدیریت پرستاشاپتون رو هم ذکر کنید همونجا تا براتون نصب و تنظیم کنیم . http://bazaar.presta-shop.ir/prestashop-services/62--.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_b ارسال شده در مهر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 سلام مرسی بابت این قالب زیبا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam300 ارسال شده در آبان 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 سلامچطور میشه منو افقی بالای قالب رو اصلاح کرد.(افزودن یا حذف یک مورد غیر از موارد پیشفرض)کدوم فایل نیاز به اصلاح داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 سلامچطور میشه منو افقی بالای قالب رو اصلاح کرد.(افزودن یا حذف یک مورد غیر از موارد پیشفرض)کدوم فایل نیاز به اصلاح داره؟ فایل them.php را در پوشه قالب best stor نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam300 ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 سلامچطور میشه منو افقی بالای قالب رو اصلاح کرد.(افزودن یا حذف یک مورد غیر از موارد پیشفرض)کدوم فایل نیاز به اصلاح داره؟فایل them.php را در پوشه قالب best storفایل theme.php در پوشه vp_beststore واقع در پوشه themes وجود نداشت! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 سلاممنو یک ماژوله و باید از قسمت مدیریت >> ماژول ها پیداش کنید و به بخش پیکربندی برید و تنظیمات خودتون رو اعمال کنیدبرای تغییر در ظاهر منو هم باید پوشه ماژول رو پیدا کنید و فایل تی پی ال یا سی اس اس رو تغییر بدیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam300 ارسال شده در آبان 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2013 سلاممنو یک ماژوله و باید از قسمت مدیریت >> ماژول ها پیداش کنید و به بخش پیکربندی برید و تنظیمات خودتون رو اعمال کنیدبرای تغییر در ظاهر منو هم باید پوشه ماژول رو پیدا کنید و فایل تی پی ال یا سی اس اس رو تغییر بدیدموفق باشیدماژول منو رو تنظیم و فعال کردم ولی تو سایت پیداش نیست.منظور من تو این قالب همون ماژول لینک های دایمی هست.من میخوام اگه بشه تغییر داد و اگه نمیشه اینو غیرفعال کنم بجاش از ماژول منوی بالای سایت استفاده کنم.هرچند تو سایت من نشون نمیده ولی تو بعضی سایت ها دیده ام(در همین قالب) این منو بالای لوگو رار میگیره.چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2013 بخش لینکهای دایمی رو باید از مسیر زیر تغییر بدید: themes/yourtheme/modules/blockpermanentlink/blockpermanentlink.tpl و اگر در مسیر بالا وجود نداشت از مسیر زیر تغییرش بدید: modules/blockpermanentlink/blockpermanentlink.tpl موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sapa ارسال شده در آبان 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 از دوستان کسی لطف کنه لینک افزونه نصاب قالب رو بزاره من هر چی گشتم نتونستم این افزونه Import/export رو پیدا کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 از ماژول های پیشفرض پرستاشاپه ، یعنی وقتی پرستاشاپ رو نصب کنید اونم تو بخش ماژول هاتون وجود داره . اما به دلایلی ممکنه وجود نداشته باشه که فایلضمیمه رو دانلود کنید ، براتون گذاشتم .themeinstallator.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .