samadblaj ارسال شده در آذر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2013 سلام روزتون بخیر من نتونستم از بازارچه دانلود کنم لینک دانلود نداشت فقط اضاف به سبد هستش...؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NaSRi ارسال شده در دی 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2013 بهمن جان تو فروشگاه موجود نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mr_noori ارسال شده در دی 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2013 سلام و ممنون از ترجمه این قالب زیبادر سبد خرید دکمه CHECK OUT ترجمه نشده، کجا می تونم آنرا به کلمه "پرداخت" ترجمه کنم و دکمه اش را تغییر دهم. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2013 بومس سازی / ترجمه ها / ترجمه ماژول ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mr_noori ارسال شده در دی 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2013 متاسفانه گویا hostای که از آن استفاده می کنم درای محدودیتی است. (به پیوست)اگر بخواهسم بصورت دستی فایل مربوطه را ترجمه کنم به کدام فایل و پارامترهایی بایستی مراجعه کنم؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2013 قبلا بحث شدههمین خطا رو بدین به هاست خودشون میدونن چی رو تنظیم کنن براتون تا محدودیت برداشته بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2013 متاسفانه گویا hostای که از آن استفاده می کنم درای محدودیتی است. (به پیوست)اگر بخواهسم بصورت دستی فایل مربوطه را ترجمه کنم به کدام فایل و پارامترهایی بایستی مراجعه کنم؟ ممنونبرای لوکال هاست با اضافه کردن خط زیر می تونید محدودیت بالا رو بردارید (به عبارتی افزایش بدید): php_value suhosin.post.max_vars 8000php_value suhosin.request.max_vars 8000 در اینجا 8000 در واقع همون محدوده ای هست که شما تعیین می کنید. این خط رو باید در آخرین خط فایل .htaccess که در شاخه ی اصلی فروشگاه هست می تونید پیدا کنید. >>> گفتنی است این راه حل روی لوکال هاست تست شده، اما امتحانش روی هست اصلی بی ضرر هست! <<< منبع:http://webmasters.stackexchange.com/questions/29813/how-to-set-suhosin-post-max-vars-in-a-htaccess-file نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mozahem ارسال شده در بهمن 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2013 سلام روزتون بخیر من نتونستم از بازارچه دانلود کنم لینک دانلود نداشت فقط اضاف به سبد هستش...؟سلام منم نتونستم لینک دانلودو پیدا کنم یه لطفی بکنن دوستان یه راهنمایی کنن! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2013 متاسفانه فایل این قالب پاک شده از بازارچه و همچنین کامپیوتر من . دوستانی که این قالب رو دانلود کردن ، برام لطف کنن ایمیل کنن تا بذارم تو بازارچه دوستان دیگر هم دانلود کنن . تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در اسفند 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2013 سلاملطفا این قالب رو برای ورژن 1.5 هم قرار بدید.لینک دانلود جاهای دیگه حذف شده... سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اسفند 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2013 نسخه انگلیسی همین قالب در این تاپیک موجوده : http://presta-shop.ir/forum/Thread-4418-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-Best-Store-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-1-4-%D9%88-1-5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ofpersia ارسال شده در تیر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2014 این قالب در فروشگاه موجود نیست! لینکش تغییر کرده؟میشه آدرس جدیدشو بدید؟مرسییه تاپیک دیگه رو در این مورد پیدا کردم و خوندمظاهراً فایل قالب سهواً یا عمداً پاک شده! لطفا اگه فایلشو کسی داره پیوست کنه مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در تیر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2014 قالب رایگان Best Store نسخه انگلیسی ( 1.4 و 1.5 ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bakhshayeshi ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلام!قالب فارسی Best Store سازگار با نسخه 1.5BestStore.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bakhshayeshi ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 دوستان قالب Best Store که برای دانلود گذاشتم را با موفقیت نصب نمودم و فروشگاه بدون هیچ مشکلی بالا می آید.اما در محیط مدیریت به مشکلی برخوردم که نتوانستم با راهکارهایی که در مورد ترجمه زبان معرفی شده بود آن را حل نمایم.مشکل این است که برخی از موارد منوی مدیریت به زبان دیگری تغییر یافته که قابل فهم نیست.تصویر را قرار میدهم. آیا کسی میداند این مشکل چگونه باید درست شود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2014 سلامنسخه فارسی رو نصب کردید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bakhshayeshi ارسال شده در مهر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2014 سلامنسخه فارسی رو نصب کردید ؟سلام!سپاس. مشکل حل شد. مساله از قالب نبود. مجددا مراحل رو از ابتدا تکرار کردم. مشکل از اینجا بود که نسخه فارسی که من استفاده میکردم، هنگامی که میخواستم از قسمت بومی سازی و ترجمه ها زبان فارسی را از سایت پرستاشاپ به روز رسانی کنم، بعد از به روز رسانی مجدد این اتفاق می افتاد که برایم عجیب بود!در نهایت یک نسخه فارسی دیگر پیدا کردم که ایراد نداشت و این قالب رو که این جا گذاشتم بدون هیچ مشکلی از طریق ماژول وارد کردن قالب نصب میشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
exoff ارسال شده در خرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 سلام و ممنونم از قالبیک سوال دارم اگر تصاویر را ویرایش نکنیم باعث میشه مثلا منو نمایش داده نشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .