رفتن به مطلب

سوال در مورد اجناس

sh93

پست های پیشنهاد شده

سلام به دوستان . من سایت فروش آنتی ویروس دارم بعد نمیخوام یه محصول بزارم برای مثال آنتی ویروس 1 کاربره یکی دیگه درست کنم حالا واسه 3 کاربره

چنین امکانی هست مثلا یه جنس درست کنم آنتی ویروس نود بعد موقع اضافه به سبد خرید گزینه هایی داشته باشه مثل انتخاب 3 کاربره یا 1 کاربره که اگه انتخاب کنه برای مثال 3 کاربره به قیمت 30 هزار تومان اضافه شه.

امیدوارم منظورمو تونسته یاشم برسونم

دوستان منتظر راهنمایی شما هستم.

persianlicence.ir

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

⚠️ انجمن در حالت فقط خواندنی است و امکان ارسال پست جدید وجود ندارد. جهت دریافت پشتیبانی به بخش تیکت مراجعه نمایید. ✖

دوست عزیز وقتی وارد صفحه محصول می‌شید در نوار سمت راست (عمودی) قسمتی به نام ترکیبات وجود داره

که از این قسمت می‌تونید به محصول خود ترکیب اضافه کنید و برای هر ترکیب تاثیر قیمت رو اعمال کنید

این سوال بارها پرسیده شده و شما اگر مدتی با پرستا کار کنید امکاناتش دستتون میاد

http://doc.prestashop.com/download/attachments/5374372/add014-combinations.png?version=1&modificationDate=1344433261000

لینک به دیدگاه

چه روشی جواب نمیده ؟! وقتی پرستاشاپ رو نصب میکنید چند تا محصول داره توش به عنوان دمو و نمونه . برای اونا همین روش پیاده شده که مثلا آیپاد 16 گیگ و یا 32 گیگ رو کاربر میتونه انتخاب کنه و قیمت کم یا اضافه میشه . پشتیبانی صفر نیست ، یکمی دقت کنید جواب سوالتون داده شده در بالا . موقعی که میخواین محصولی اضافه کنید به بخش داره به اسم ترکیبات ، برین اونجا و گزینه های مورد نظرتون رو اضافه کنید > مثلا یک کاربره دو کاربره صد کاربره ، موقع خرید کاربر میتونه انتخاب کنه که کدوم رو بخره .

در کل پرستاشاپ رو لوکال نصب کنید و برین داخل مدیریتش و روی یکی از محصولاتش کلیک کنید تا صفه ویرایش باز بشه ، بعد برین به بخش ترکیباتش ، اونجا میتونید ببینید چطوری این کار رو میتونید انجام بدین .

لینک به دیدگاه

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...