دانوش ارسال شده در مهر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 فقط دقت کنین مشکلاتتون حل میشهبومی سازی ـ ترجمه هاترجمه ماژول رو انتخاب کنیدروبروش یک فیلد دیگه میاد که باید قالب خودتون رو انتخاب کنید ترجمه ماژول یا داخل قالب اورراید میشه و اگر دستی هم ترجمه میکنین باید پوشه تم رو هم ببینید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در مهر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 دانوش جان بابت جوابت ممنونمولي من فقط مي تونم قالب defaultرو انتخاب كنم.وقتي قالب اصلي خودم رو انتخاب مي كنم اين خطا رو ميده:There are no modules in your copy of PrestaShop. Use the Modules page to activate them or go to our Website to download additional Modulesچي كار كنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در مهر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 لطفا روش تغيير دستي اين عبارت رو به صورت ساده توضيح بدين4 ساعته دارم كل فايل هاي پرستاشاپ رو زير رو مي كنم ولي هنوز نتونستم پيداش كنم!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 سلامدر پوشه قالبتون :modules>>blockcart>>translations موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2014 عد از تغییر ترجمه کامپایل رو هم روشن کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در مهر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 اين طوري مشكل رو حل كردم:بعد از انتخاب ترجمه ماژول به جاي انتجاب تم مورد نظر گزينه core(no theme selected) رو زدم مشكل حل شد. حالا با اين مشكل روبرو شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sami ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 من همه ی این کارا که گفتین انجام دادماما باز میگه دسترسی باید بالا برهبه هاست هم گفتم با تعجب گفت max-inpuy چیه؟؟کجاست؟؟یکی کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 شما دقیقا همون پیغام خطای پرستا رو کپی برای پشتیبان هاست ارسال کنید . اصولا تنظیم میکنند واگر ندونستند چیه دیگه واقعا برای اون هاست متاسفم که اگرم بلد نیست سرچ توی گوگلم بلد نیست . ولی فکر کنم شما همونجوری که اینجا غلط نوشتید max-inpuy اونجا هم همینو بهشون گفتین و خب حق دارن فکر کنم. چون چیزی بنام max-inpuy نداریم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .