nasimparsi ارسال شده در آبان 4، 2023 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2023 با درود دوستان من وقتی در بخش پارامترهای پیشرفته>کارایی> CCC (ترکیب، فشرده سازی و حافظهی موقت) گزینه ی حافظهی موقت هوشمند برای CSS را فعال می کنم، همه چیز سایت چپ چین می شود! در حالی که به نظر برای سرعت سایت نیاز هست این گزینه فعال باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 5، 2023 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2023 بله این گزینه باید فعال باشه اول حافظه موقت هوشمند برای CSS رو فعال کنید بعد یکبار از بخش پارامترهای پیشرفته - کارایی، روی کلید پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟ واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آبان 5، 2023 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2023 در 6 دقیقه قبل، admin گفته است : بله این گزینه باید فعال باشه اول حافظه موقت هوشمند برای CSS رو فعال کنید بعد یکبار از بخش پارامترهای پیشرفته - کارایی، روی کلید پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟ نه متاسفانه مشکل با این کار حل نمی شه. قبلا هم تست کرده بودم. از اونجایی که ارتقا از 1.7.7.8 به 1.7.8.9 داشتیم فکر می کردم با این ارتقامشکل حل بشه که اون هم تاثیری نگذاشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 6، 2023 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2023 در 21 ساعت قبل، nasimparsi گفته است : نه متاسفانه مشکل با این کار حل نمی شه. قبلا هم تست کرده بودم. از اونجایی که ارتقا از 1.7.7.8 به 1.7.8.9 داشتیم فکر می کردم با این ارتقامشکل حل بشه که اون هم تاثیری نگذاشت پس باید با پشتیبانی قالبتون مطرح کنید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .