nasimparsi ارسال شده در آبان 5، 2023 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2023 با درود دوستان پس از ارتقا سایت از 1.7.7.8 به 1.7.8.9 بخش هایی از وبسایت مخصوصا در پیشخوان دچار نوعی به هم ریختگی شده که در تصویر پیوست شده اونها رو علامت زدم. این مشکل ناشی از چه چیزی هست و چطور رفع می شه؟ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 6، 2023 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2023 این فایلی که پیوست کردم (فقط برای نسخه ۱.۷.۸.۹ هست و برای نسخههای دیگه مناسب نیست) رو در مسیر زیر آپلود و جایگزین پوشه new-theme کنید: adminxyz/themes دقت کنید که بجای پوشه adminxyz اسم پوشه ادمین خودتون رو باید در نظر بگیرید new-theme.zip واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در آبان 6، 2023 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2023 در 2 ساعت قبل، admin گفته است : این فایلی که پیوست کردم (فقط برای نسخه ۱.۷.۸.۹ هست و برای نسخههای دیگه مناسب نیست) رو در مسیر زیر آپلود و جایگزین پوشه new-theme کنید: adminxyz/themes دقت کنید که بجای پوشه adminxyz اسم پوشه ادمین خودتون رو باید در نظر بگیرید new-theme.zipدر دسترس نیست تشکر. فایل البته برای دانلود در دسترس نیست. امکانش اصلاح فایل پیوستی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 7، 2023 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۵ در 11:29، nasimparsi گفته است : تشکر. فایل البته برای دانلود در دسترس نیست. امکانش اصلاح فایل پیوستی هست؟ من تست میکنم دانلود میشه یکبار پرستاشاپ ۱.۷.۸.۹ رو با زبان فارسی نصب کنید یه جا و بعد از همون مسیری که بالاتر دادم فایلهای قالب ادمین رو جایگزین نسخه خودتون کنید. واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .