hamidtbt ارسال شده در دی 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 سلام . میخواستم پیشنهاد بدم یه انجمن ایجاد کنید تا اشکالات تایپی در ترجمه حل بشه . به عنوان مثال در ترجمه ماژول در قسمت ماژول امنیت پرداخت یه اشکال تایپی هستش که بصورت زیر هستش محافظت از فروشگاه شما در مقابل پراختهای تقلبی که اگه دقت کنید یه حرف (د) برای پرداخت جا افتاده که به شکل زیر باید شود محافظت از فروشگاه شما در مقابل پرداختهای تقلبی /// ویرایش مدیریت: دوستان عزیز هرگونه اشکال در ترجمه و تایپ را در همین موضوع مطرح کنید. /// با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 با تشکر از پیشنهاد شما. این بخش ایجاد شده و همین موضوع به بخش مربوطه منتقل شد. دوستان خطاهای ترجمه رو همینجا گزارش کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alistanha ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 غلط های املایی در قالب دوستان عزیز در قالب پیش فرض 1.5.2 چندین غلط املایی وجود داره. مثلا: برچسبها، شاخهها!!! چطور می تونم این هارو رفع کنم. ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنید. shiderco.ir esfahanlight.ir یک بررسی اولیه کردم اما بجایی نرسیدم. بنظرم مشکل از ترجمه قالب هستش. چوندر تمام قسمت های سایت مشاهده می شه. ممنون می شم ک زودتر رفع بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در تیر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 سلامدر قسمت ثبت سفارش متنی که حداقل مبلغ سفارش رو نشون میده ایرادی وجود داره.. مثلا اگر حداقل مبلغ رو 20000 تومان قرار بدیم نوشته میشه حداقل میزان سفارش 200 می باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در تیر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 غلط های املایی در قالب دوستان عزیز در قالب پیش فرض 1.5.2 چندین غلط املایی وجود داره. مثلا: برچسبها، شاخهها!!! چطور می تونم این هارو رفع کنم. ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنید. shiderco.ir esfahanlight.ir یک بررسی اولیه کردم اما بجایی نرسیدم. بنظرم مشکل از ترجمه قالب هستش. چوندر تمام قسمت های سایت مشاهده می شه. ممنون می شم ک زودتر رفع بشه.از بخش بومی سازی-ترجمه ها میتوانید تمام ترجمه های فروشگاه،ایمیل و مازولها را اصلاح یا تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sh93 ارسال شده در شهریور 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2013 سلام دوستان در بخش شاخه ها و توزیع کننده ها و تمامی قسمت هایی که حرف ( ه ) چسبیده به حرف بعدی به این شکل در آمده => شاخهها و... لطفا بفرمایید در قسمت بومی سازی و ترجمه کدوم فیلد رو اصلاح کنم چون در چند قسمت اصلاح کروم و ذخیره هم کردم اما هیچ تفاوتی نکرد. ورژن 1.5.2.0ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 شما باید فایل اصلاحات که در یکی از تاپیک ها مطرح شد و قرار دادم دانلود کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در آذر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2014 با سلامدر پرستا شاپ 1.6 در لیست محصولات برای هر محصول به جای عبارت "موجود است" عبارت انگلیسی "In Stock" وجود دارد. در ترجمه و فایل ترجمه دیدم درست بود اما نمیدونم چرا تصحیح نمیشه.تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 سلاماین مورد در محصولات پیشفرض هست و با حذف اونا و قرار دادن محصولات خودتون اصلاح میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ar_torabi ارسال شده در اسفند 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2016 سلام قالب مینا دارم . وقتی محصول تموم میشه و موجود نیست در یک کادر قرمز مینویسه " اين تركيب براي اين محصول وجود ندارد، لطفا يكي ديگر را برگزينيد " می خوام بجای این جمله بنویسه محصول موجود نیست یا ناموجود از کدوم قسمت میتونم تغییر بدم ؟! کترل پنل > ترجمه ؟ یا کد های قالب ؟ لطفا با درج ادرس دقیق راهنمایی کنید . ممنون واکنش ها : ar_torabi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در اسفند 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2016 سلام قالب مینا دارم . وقتی محصول تموم میشه و موجود نیست در یک کادر قرمز مینویسه " اين تركيب براي اين محصول وجود ندارد، لطفا يكي ديگر را برگزينيد " می خوام بجای این جمله بنویسه محصول موجود نیست یا ناموجود از کدوم قسمت میتونم تغییر بدم ؟! کترل پنل > ترجمه ؟ یا کد های قالب ؟ لطفا با درج ادرس دقیق راهنمایی کنید . ممنون بومی سازی > ترجمه ها انتخاب بخش کاربری انتخاب قالب انتخاب زبان پارسی کلیک رو اصلاح دکمه Ctrl+F و تایپ عبارت مورد نظر تغییر عبارت کلیک رو ذخیره/ذخیره و ماندن. واکنش ها : admin و ar_torabi 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ar_torabi ارسال شده در اسفند 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2016 بومی سازی > ترجمه ها انتخاب بخش کاربری انتخاب قالب انتخاب زبان پارسی کلیک رو اصلاح دکمه Ctrl+F و تایپ عبارت مورد نظر تغییر عبارت کلیک رو ذخیره/ذخیره و ماندن. ممنون واکنش ها : ar_torabi و amirrzd 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .