رفتن به مطلب
⚠️ انجمن در حالت فقط خواندنی است و امکان ارسال پست جدید وجود ندارد. جهت دریافت پشتیبانی به بخش تیکت مراجعه نمایید.

برعکس نشون دادن قیمت و واحد پول در قالب

پست های پیشنهاد شده

درود فراوان به همه ی دوستان عزیز

بنده دارم روی یک قالب خارجی کار می کنم . مشکلی که برخوردم اینه که قیمت رو به این صورت برام نشون میده :

" تومان 10,000 " در صورتیکه من میخواهم اینطوری نشون بده یعنی برعکس اش : " 10,000 تومان "

نمی دونم چکار کنم هر چی استایل رو سیخ زدم افاقه نکرد !! :s

کدی هم که این رو نمایش میده اینه :

{convertPrice price=$productPrice}

بنابراین این کد هم دوبخشی نیست که بیام جای تومان و عدد رو با هم عوض کنم :(

تنظیمات واحد ارز هم در عکس می بینید . اگر جایی اشتباه است ممنون میشم کمک کنید .

http://armansoft2009.persiangig.com/soalat/Untitled.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 4 weeks later...
⚠️ انجمن در حالت فقط خواندنی است و امکان ارسال پست جدید وجود ندارد. جهت دریافت پشتیبانی به بخش تیکت مراجعه نمایید.

خیلی خوبه که اینا یاد بگیریم راه حل های حل مشکلاتمون را هم بنویسیم کلن معنای انجمن اشتراک گذاری و.. را خیلی از ماها درک نمیکنیم گاهی و فقط فکر حل مشکلات شخص خودمون هستیم

لینک به دیدگاه

• 2 weeks later...

من اون موقع که این مشکل رو داشتم ، قضیه این جوری بود که از یک تم خارجی استفاده کرده بودم (تمام انگلیسی) بعد دیدم پرستاشاپ فارسی این مشکل رو نداره و ارز ها رو خیلی خوب نشون میده اما تم من برای نمایش ارز ها ، اونها رو برعکس نشون میده .

بنابراین تصمیم گرفتم که بیام و از تم خارجی ام یه export بگیرم و تو پرستاشاپ فارسی import اش کنم و یک direction:rtl هم به اون کلاس قیمت دادم و اینجوری شد که مشکلم کاملا رفع شد .

در ضمن کاملا حق با شماست که گفتید باید راه حل رو می نوشتم ولی من فکر کردم که این مشکل برای کس دیگری شاید اتفاق نیافته به همین خاطر هم ، همون موقع 2 تا پیام به ادمین زدم که آقا این تاپیک رو لطف کن حذف اش کن ، که این اتفاق نیافتاد!! :(

به هر حال موفق و شاد باشید :) :cool:

لینک به دیدگاه

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...