armanb2013 ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 درود فراوان به همه ی دوستان عزیزبنده دارم روی یک قالب خارجی کار می کنم . مشکلی که برخوردم اینه که قیمت رو به این صورت برام نشون میده :" تومان 10,000 " در صورتیکه من میخواهم اینطوری نشون بده یعنی برعکس اش : " 10,000 تومان " نمی دونم چکار کنم هر چی استایل رو سیخ زدم افاقه نکرد !! کدی هم که این رو نمایش میده اینه : {convertPrice price=$productPrice}بنابراین این کد هم دوبخشی نیست که بیام جای تومان و عدد رو با هم عوض کنم تنظیمات واحد ارز هم در عکس می بینید . اگر جایی اشتباه است ممنون میشم کمک کنید . http://armansoft2009.persiangig.com/soalat/Untitled.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در آبان 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2013 خیلی خوبه که اینا یاد بگیریم راه حل های حل مشکلاتمون را هم بنویسیم کلن معنای انجمن اشتراک گذاری و.. را خیلی از ماها درک نمیکنیم گاهی و فقط فکر حل مشکلات شخص خودمون هستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در آبان 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2013 سلام منم این مشکلو داشتم تو قسمت بومی سازی > ارزها > ویرایش گزینه صحیح 0،0000.00x است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armanb2013 ارسال شده در آبان 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2013 من اون موقع که این مشکل رو داشتم ، قضیه این جوری بود که از یک تم خارجی استفاده کرده بودم (تمام انگلیسی) بعد دیدم پرستاشاپ فارسی این مشکل رو نداره و ارز ها رو خیلی خوب نشون میده اما تم من برای نمایش ارز ها ، اونها رو برعکس نشون میده . بنابراین تصمیم گرفتم که بیام و از تم خارجی ام یه export بگیرم و تو پرستاشاپ فارسی import اش کنم و یک direction:rtl هم به اون کلاس قیمت دادم و اینجوری شد که مشکلم کاملا رفع شد . در ضمن کاملا حق با شماست که گفتید باید راه حل رو می نوشتم ولی من فکر کردم که این مشکل برای کس دیگری شاید اتفاق نیافته به همین خاطر هم ، همون موقع 2 تا پیام به ادمین زدم که آقا این تاپیک رو لطف کن حذف اش کن ، که این اتفاق نیافتاد!! به هر حال موفق و شاد باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .