fatima a ارسال شده در مهر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2013 دوستان من میخوام تیتر قسمت "شاخه ها" رو توی صفحه اصلیم عوض کنم اما نمیدونم از کجا سرتیترشو تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2013 سلاممنظورتون رو روشن تر بگید. من که چیزی سر در نیاوردمبا تصویر یا مثال اگه توضیح بدید بهترهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مهر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2013 سلاممنظورتون رو روشن تر بگید. من که چیزی سر در نیاوردمبا تصویر یا مثال اگه توضیح بدید بهترهموفق باشید با سلاممنظورش اینه که عنوان شاخه ها رو از کجا باید تغییر بده مثلا به جای شاخه ها از واژه دسته بندی یا ... استفاده کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fatima a ارسال شده در مهر 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2013 سلاممنظورتون رو روشن تر بگید. من که چیزی سر در نیاوردمبا تصویر یا مثال اگه توضیح بدید بهترهموفق باشید با سلاممنظورش اینه که عنوان شاخه ها رو از کجا باید تغییر بده مثلا به جای شاخه ها از واژه دسته بندی یا ... استفاده کنه دقیقا منظورم همینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2013 سلاماین یک ماژولهاز بخش مدیریت>>بومی سازی>>ترجمه هاترجمه ماژولها رو انتخاب کرده و روی پرچم ایران کلیک کنیددر صفحه جدید عبارت مورد نظر رو پیدا کنید و تغییرش بدبد (فکر میکنم اسم ماژول blockcategory باشه)موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fatima a ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2013 سلاماین یک ماژولهاز بخش مدیریت>>بومی سازی>>ترجمه هاترجمه ماژولها رو انتخاب کرده و روی پرچم ایران کلیک کنیددر صفحه جدید عبارت مورد نظر رو پیدا کنید و تغییرش بدبد (فکر میکنم اسم ماژول blockcategory باشه)موفق باشیدارور میده هشدار! پیکربندی PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند:1000 برای max_input_vars.لطفا از ارایه کنندههاست خود برای افزایش محدودیت سوال کنید و درخواست کنید تا محدودیت برسد به2161 حداقل یا به طور دستی فایل ترجمه را ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2013 این مورد بارها توضیح داده شده. روی اکثر هاست های ایرانی این محدودیت وجود داره. باید روی لوکال کار ترجمه رو انجام بدید و سپس فایل ترجمه رو به هاستتون انتقال بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fatima a ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2013 یعنی الان نمیشه تغییر داد؟ از توی کدها نمیشه مستقیم تغییر داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2013 درود از پشتیبانی هاست درخواست کنید که محدودیت Post و Request برسه به 3000 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2013 البته یک کار دیگری هم می توانید انجام دهید ، اینکه ماژولهایی که به آنها نیاز ندارید را حذف نصب کنید (نیاز نیست که حذف کلی شوند) فقط حذف نصب کنید تا عدد 2161 کمتر و کمتر شود تا به زیر 1000 برسد پس از آن می توانید ترجمه را مستقیماً انجام دهید و هیچ پیغام خطایی دریافت نخواهید کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .