sylvester ارسال شده در دی 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2011 سلاممن الان با ویندوز 7 به انجمن وارد شدم و مشکلی ندارم.از 3 روز پیش به هیچ عنوان نتونستم با ویندوز xp پست بدم.در i.e مشکل ارورر stack overflow میده و در فایر فاکس هم میگه هیچ پیامی وارد نشده.در حالی که کادر متن پر از کاراکتر و حروف است.اون موقع چون نمیدونستم که با 7 مشکلی نیست رفتم و تو شاپ کیپر براتون نوشتم مشکلو.لطفا چک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2011 با تشکر از شما. چنین مشکلی تا به حال گزارش نشده بود. بررسی می کنیم و در صورت وجود رفع می کنیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 سلاممن هم وقتی که عضو شدم همین مشکل را داشتمالبته توی لینوکس با مرورگر فایرفاکس این مشکل را دارم و وقتی یک پست می گذارم خطا می ده که هیچ پیامی وارد نشده است!الان از مرورگر گوگل کروم استفاده می کنم تا بتونم پست بذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 در ویندوز سون و ویستا و اکس پی با مرورگر کروم، اوپرا، فایرفاکس، آی ای 7 به بالا و مکستون هیچ مشکلی وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 ولی بنده هنوز هم در سیستم عاملUbuntuبا مرورگر Mozilla Firefoxاین مشکل را دارم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 در کنترل پنل کاربرويرايش تنظيماتدو تيك زير را برداريد و تنظيمات را ذخيره كنيد گزینه های دیگر صفحه ی راهنمای دوستانه را نشان بده. گزینه های MyCode را در صفحه های ارسال نمایش بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
happydolphins ارسال شده در فروردین 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2012 دوست عزيز همچنان اين مشکل وجود داره . من بعد از اينکه خواستم بطور مستقيم پاسخ بدم نتونستم مجبور شدم مثل هميشه از گزينه نقل قول استفاده کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya ارسال شده در فروردین 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2012 منم همین مشگل رو دارم و فقط میتونم با گوگل کروم پیغام بدم. نه با فایر فاکس ورژن آپدیت نشده و نه با اکسپلورر نمیشه پیغام داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2012 این مشکل از مای بی بی هستش. باید با اون ها صحبت کنم ببینم آیا ره حلی برای این مشکل دارند یا خیر. با تشکر از گزارشتون موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jackson ارسال شده در اردیبهشت 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2012 من هم این مشکلو دارم که البته با گزینه نقل قول توسنتم پیام بدم... خواهشا درستش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jackson ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 مشکلم حل شد با google chrome نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 من این موضوع رو در پشتیبانی مای بی بی مطرح کردن ولی راهی نداشتند و گفتند تنها راه استفاده از یک مرورگر دیگه و جدیدتره مفوق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .